Neler Yeni

Yardım Bajaj D400 Ug vs Honda Crf 250 rally

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar yaza doğru almayı düşünüyorum lakin arada kaldım birisi sıfırını dahi bulamıyorsun diğeri bayilerde var ayrıca alma imkanı konusunda cf bana daha yakın geliyor ancak r25 piyasası olması beni arada bırakan bir durum cf 450 sr piyasası bir tık daha az gibi ama parça sorunu yok ancak elimde patlar mı diye biraz korkuyorum sizce ne yapayım.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Soner
cf moto da cok sorun yasayan duydum bunlar canını sıkar mı bilmiyorum. bulabilirsen ve ödeme de sıkıntı yasatmayacaksa sana ben r25 derim. örnek veriyorum 250 nk göstergesinin gs göstergesinden pahalı oldugunu bile söyleyen olmustu dogru yada yanlis bisi diyemem ama sorun yasan cokmus sanırım. kronikleri + parca pahalılıgı canını sıkar mı onu düsün sen ve cfye sanırım uma bakıyor onu da düşün :D

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cf moto da cok sorun yasayan duydum bunlar canını sıkar mı bilmiyorum. bulabilirsen ve ödeme de sıkıntı yasatmayacaksa sana ben r25 derim. örnek veriyorum 250 nk göstergesinin gs göstergesinden pahalı oldugunu bile söyleyen olmustu dogru yada yanlis bisi diyemem ama sorun yasan cokmus sanırım. kronikleri + parca pahalılıgı canını sıkar mı onu düsün sen ve cfye sanırım uma bakıyor onu da düşün :D
Aynen uma bakıyor lakin 450sr da çok sorun çıkmıyor dediklerine göre belli parçalarıda mevcut lakin ben sonradan 2.elde sattığımda çok değer kaybetmesini istemem ayrıca şu r25 güzel motor ama ben r450sr üstüne bindiğimde daha güzel bir işçilikle karşılaştım.

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar yaza doğru almayı düşünüyorum lakin arada kaldım birisi sıfırını dahi bulamıyorsun diğeri bayilerde var ayrıca alma imkanı konusunda cf bana daha yakın geliyor ancak r25 piyasası olması beni arada bırakan bir durum cf 450 sr piyasası bir tık daha az gibi ama parça sorunu yok ancak elimde patlar mı diye biraz korkuyorum sizce ne yapayım.
Güç ve yenilikçi olarak cf450sr fakat ülkemizde japon grubuna bir sempati yok değil uzun ömürlülük vs r25 öneririm.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
3 tane r25 kullanıp satım bugün motor alsam yine r25 alırım

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 tane r25 kullanıp satım bugün motor alsam yine r25 alırım
Karaborsa sıfır fiyatı çık gereksiz pahalı ve benim bütçemi aşıyor başka seçenek yok gibi bir şey ne var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç ve yenilikçi olarak cf450sr fakat ülkemizde japon grubuna bir sempati yok değil uzun ömürlülük vs r25 öneririm.
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Yazılım
Benimde tercihim r25 olurdu sanırım. Yalnız piyasası henüz türkiye'de olmayan Voge 525 RR bu aralar çok dikkatimi çekiyor. Pirelli rosso 3 lastiklerle geliyor. 55 beygir motor, Çift Silindir 330.000 ₺ olması lazım.

voge-525rr-kirmizi.png

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Benimde tercihim r25 olurdu sanırım. Yalnız piyasası henüz türkiye'de olmayan Voge 525 RR bu aralar çok dikkatimi çekiyor. Pirelli rosso 3 lastiklerle geliyor. 55 beygir motor, Çift Silindir 330.000 ₺ olması lazım.

voge-525rr-kirmizi.png
Hocam maalesef bütçe yetersizliğinden kaynaklı tercih edemedim.

Arkadaşlar konuyu başlıktaki gibi düzenledim sizce hangisi birisi 400 birisi 250 ama verilerde ktm daha hızlı ama karşısında dominar var 400cc motor bloğu ile hangisini tercih etsem ileri zamanlarda bana kâr olarak kalır ben uzun kullanacağım ayrıca.

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
Hocam maalesef bütçe yetersizliğinden kaynaklı tercih edemedim.

Arkadaşlar konuyu başlıktaki gibi düzenledim sizce hangisi birisi 400 birisi 250 ama verilerde ktm daha hızlı ama karşısında dominar var 400cc motor bloğu ile hangisini tercih etsem ileri zamanlarda bana kâr olarak kalır ben uzun kullanacağım ayrıca
r25 al hem piyasası hızlı hem de kendini kanıtlamış bir motor

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar bu iki model arasında aşırı kararsızlığım var ayrıca bajaj daha gönlüme yatkın lakin bazıları bulaşma diyor bazıları güzel diyor ne yapayım crf mi alayım ama bütcemi aşırı aşıyor.

Top Bottom