Bajaj Pulsar RS200 Nasıldır?

MOON_MVR

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
736
Bütçe
120000
Dostlar selam günlük hayatta normal scooter tarzı motor kullanan birisiyim. Model yükseltmek için bu motoru düşünüyorum 2. el alacağım bütcem max 120k elden taksit ile alacağım. Bu tarz görünüme sahip motor öneriniz var mı veya bu motor iyi midir. Ek olarak 20 yaşındayım sadece araç ehliyetim var motor ehliyeti lazım mıdır?

Motor ehliyeti lazım tabikide ve rs yerine ns 200 ü tercih etmeni öneririm çok daha sıkıntısız modeldir

Dostlar selam günlük hayatta normal scooter tarzı motor kullanan birisiyim. Model yükseltmek için bu motoru düşünüyorum 2. el alacağım bütcem max 120k elden taksit ile alacağım. Bu tarz görünüme sahip motor öneriniz var mı veya bu motor iyi midir. Ek olarak 20 yaşındayım sadece araç ehliyetim var motor ehliyeti lazım mıdır?

Otomobil ehliyeti ile sadece 50cc'ye kadar kullanabilirsin.

yeni yasa ile kursa gidersen 125cc'ye kadar kullanabilirsin. 125cc üstü için de ehliyet alman gerekli.

pulsar200 ns ve rs güzel motordur parasının hakkını veren tek motor bu fiyat bandında diyebilirim. alınır keyifle'de binilir.

ek olarak otomobil ve motosiklet sürüş dinamikleri tamamen farklıdır her b ehliyeti olan kişi motosiklet sürebilecek diye bir kaide yoktur motosiklet kullanmayı bilmeyip ehliyet almak isteyenler kursla paralel şekilde temel eğitim sürüş derslerine katılması ( dışardan ücretli ) ileride hayatta kalması için önemlidir.

Öncelikle RS200 Kullanmanız için A2 Ehliyete Sahip Olmanız Gerek.
2. Olarak Motor Başlangıç motoru olarak gayet iyidir.
Çin Malı CF Moto'dan ise bu fiyat bandında Bajaj Tercih Edilmelidir.

Sadece işe git gel için kullanacağım polis çevirmesinin falan olmadığı bir yer samsun sizce ehliyet gerekir mi?

Rs de çok güzel evet ama şahsen dominar 250 yi seviyorum ama ağır motor şehir içi zor olur

Naked motor sevmiyorum sportif daha güzel geliyor

Sadece işe git gel için kullanacağım polis çevirmesinin falan olmadığı bir yer samsun sizce ehliyet gerekir mi?
ne olursa olsun ehliyet gereklidir 200cc hafife alınacak motor hacmi değildir a2 ehliyet almanız gerekli

Geri