Neler Yeni

Bakan Özer'den Okul Müdürüne Tepki!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
bakan-mahmut-ozer-mudurleri-fircaladi.png

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, temasları kapsamında Eyyübiye ilçesindeki Halilurrahman Ortaokulunu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Bakan Özer, öğrencilerin okulların kirli olması, akıllı tahtalarının çalışmaması, sıra ve duvarların kirli oluşu şikayetleri üzerine Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a neden bu şekilde olduğunu söyleyerek fırça attı.

"Ne iş yapıyorsunuz burada?"

Lan bu MEB bakanları okulların nasıl olduğunu bilmiyor mu? Buna şaşırdım. Yani okullar acaba onlara göre dört dörtlük eksiksiz mi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Alıntıyı görüntüle
Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, temasları kapsamında Eyyübiye ilçesindeki Halilurrahman Ortaokulunu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Bakan Özer, öğrencilerin okulların kirli olması, akıllı tahtalarının çalışmaması, sıra ve duvarların kirli oluşu şikayetleri üzerine Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a neden bu şekilde olduğunu söyleyerek fırça attı.

Lan bu MEB bakanları okulların nasıl olduğunu bilmiyor mu? Buna şaşırdım. Yani okullar acaba onlara göre dört dörtlük eksiksiz mi?
S-sosyal m-mesafe m-maske h-h-hijyen

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Devlet okullarının çoğu böyle değil mi zaten ?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Fotoğraftaki okulun duvarlarını görünce ''ne güzel okul'' dedim. bu müdür benim mezun olduğum liseye gelirse cinnet geçirir herhalde. 2. dünya savaşından kalma savaş görmüş zannedeceğiniz duvarlarla çevrili ve dikenli teller vardı. Bakanın bunu şov için yapmış olmasa bile türkiyedeki çoğu okulun hali fotoğraftaki okulun durumundan kötü olduğunu bilmiyor olamaz. Eğer bilmiyorsa bakanlıktan istifa etsin zaten

.......

80+ Bronze
Adam gibi bütçe ayırıp adam gibi okul yapsaydılar da ondan sonra fırça atsaydılar.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Polise en yeni model Volkswagen Caddy alacaklarına Okullara yatırsınlar o zaman Polisin o araca ne ihtiyacı var sıradan bir Doblo iş görmez sanki

Rulep

80+ Gold
söylediğ sözün devamı da var
Burada sınıfları inceleyen Bakan Özer, daha sonra bahçeye çıktı. Öğrencilerin basketbol sahası istediği Bakan Özer, okul müdürüne dönerek “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsınız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” diyerek azarladı.

Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a ise “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” dedi.

iyi demiş tebrik ettim eğer okulunuzun durumunda memnun değilseniz büyük ihtimal suçlusu müdürdür bende devlet okulunda okuyorum covide karşı önlemi sıkı alıyorlar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Rol yapıyordur.