Neler Yeni

Bakım sonrası yaptıklarını nerde kontrol ettırebılırım ?

contacoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Merhabalar. Abimin 85.000 de 2017 passat arabası var. 85 k bakımını yaptırmamı söyledi ve vw tanıdık iyi bir servıse goturdum.
Başta 85k bakım , yakıt filtresi ve balataların degısecegını soyledım sadece 5-6k arası fiyat çıkardı tamam dedim çıktım.
1 saat sonra arayıp balataların ön disklerı yamultugunu bu nedenle ön diskin degisecegını ,
su pompasında su kacagı oldugunu ve su pompasının değişecegini,
triger kayışının antifirizin değişecegini söyledi. toplam 23k fiyat çıkardı.
normal vw bayisi bize bunlar için 33k fiyat çekti bu nedenle bizim tanıdık serviste 23 k ya yaptırmaya karar verdik.
şimdi aklımda ki soru şu pek arabadan anlamam. bu adamın bu sonradan saydıklarını değiştirdigini nasıl ve nerden ögrenebılırım, kime sorabılırım ?
servisten cıktıktan sonra bir yere mi götürmem lazım yoksa kendım de anlayabılır mıyım.?
Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Heath Ledger
Merhabalar. Abimin 85.000 de 2017 passat arabası var. 85 k bakımını yaptırmamı söyledi ve vw tanıdık iyi bir servıse goturdum.
Başta 85k bakım , yakıt filtresi ve balataların degısecegını soyledım sadece 5-6k arası fiyat çıkardı tamam dedim çıktım.
1 saat sonra arayıp balataların ön disklerı yamultugunu bu nedenle ön diskin degisecegını ,
su pompasında su kacagı oldugunu ve su pompasının değişecegini,
triger kayışının antifirizin değişecegini söyledi. toplam 23k fiyat çıkardı.
normal vw bayisi bize bunlar için 33k fiyat çekti bu nedenle bizim tanıdık serviste 23 k ya yaptırmaya karar verdik.
şimdi aklımda ki soru şu pek arabadan anlamam. bu adamın bu sonradan saydıklarını değiştirdigini nasıl ve nerden ögrenebılırım, kime sorabılırım ?
servisten cıktıktan sonra bir yere mi götürmem lazım yoksa kendım de anlayabılır mıyım.?
Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
bakım çıkışı değiştirdiği parçaları alsaydın anlardın

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Heath Ledger
İstemeni öneririm ama öncesinde ustaya söyleseydin daha iyi olurdu. Çıkan parçaları almak istiyorum diye. Çünkü filtreleri felan çöpe atacaktır (zaten çöptür onlar amaç değiştirip değiştirmediğini anlamak)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir de şunu ekleyim. Bize değiştirilen parçaları istiyoruz diye gelenlere ustalar sövüyordu hahaha ona göre iste

Lisa Siuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gürsoy YERKÖYLÜ
Yetkili servis diye güvenip gidyoruz ama en çok onlar kazıklıyor, cam suyu bitmiş diye forma yazıyorlar, mevcut cam suyunu boşaltıp yenisi ekliyor, kendi gözlerimle gördüm

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Kenan Çelik
Parçaları istesen bile verdikleri parçaların senin aracından çıktığından nasıl emin olacaksın?
Bahsettikleri sorunlu parçalar araçtan sökülmemişken fotoğraflayıp gösterirlerse ben ancak öyle ikna olurdum.

contacoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstemeni öneririm ama öncesinde ustaya söyleseydin daha iyi olurdu. Çıkan parçaları almak istiyorum diye. Çünkü filtreleri felan çöpe atacaktır (zaten çöptür onlar amaç değiştirip değiştirmediğini anlamak)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir de şunu ekleyim. Bize değiştirilen parçaları istiyoruz diye gelenlere ustalar sövüyordu hahaha ona göre iste
kafama yattı parça isteme mevzusu. arkadan soverlerse de yapacak bır sey yok hahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,038
Üyeler
159,573
Son üye
nananax
Top Bottom