Neler Yeni

Çözüldü✓ BAKIM YAPILMIŞ EKRAN KARTI ALINIR MI?

SadeceSeyf

80+ Gold
Tartışmaya değmeyecek birisi. Konu sahibinin işine yarayacaksa değerleri vereyim.
4K 4XMSAA açık bir şekilde 69 dereceyi gördü.
1080P de 60-63 arasında takıldı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayır gerçekten senin zerre muhatap olunacak bir yanın yok. Anlama problemlerin var dediğimde uyarı yiyorum.Adam yazmış ekran sıcaklıkları normal bir seviyede değil macun pad yenileyelim bakalım demiş adam. Facebook ekran kartı gruplarında kaç kişinin şu olay yüzünden aldığı ürünü 1 hafta sonra sattığını görmüyorsun.Bir de gelmiş bana seviyesiz seviyesiz yorum yapıyorsun.Ben ona sinirleniyorum.Zaten sıcaklık değerleri normal değil.Bu kartlarda genel anlamda ikinci elde böyle problemleri olduğunu yazıyorum adama gelip bana çok bilmişlik yapma diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır yok. Bilip bilmeden yorum yapmayın. 😃
Yani her konuda cahilliğini gördüm şu forumda gelip bu konuda da bana bulaşıyor.Ama cevap vermeyeceğim bu saatten sonra basacağım engeli

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Model çok iyi 3060 ın üstüne min 3k filan alması lazım şüpheli.
Satan arkadaşım fiyat önemli değil de kart çok temiz değil dostum. Modelden çok bakım yapmak ileride ne gibi sonuçlar doğurur onu öğrenmek istemiştim sağolasın. O kartı eledik.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır gerçekten senin zerre muhatap olunacak bir yanın yok. Anlama problemlerin var dediğimde uyarı yiyorum.Adam yazmış ekran sıcaklıkları normal bir seviyede değil macun pad yenileyelim bakalım demiş adam. Facebook ekran kartı gruplarında kaç kişinin şu olay yüzünden aldığı ürünü 1 hafta sonra sattığını görmüyorsun.Bir de gelmiş bana seviyesiz seviyesiz yorum yapıyorsun.Ben ona sinirleniyorum.Zaten sıcaklık değerleri normal değil.Bu kartlarda genel anlamda ikinci elde böyle problemleri olduğunu yazıyorum adama gelip bana çok bilmişlik yapma diyorsun.

Yani her konuda cahilliğini gördüm şu forumda gelip bu konuda da bana bulaşıyor.Ama cevap vermeyeceğim bu saatten sonra basacağım engeli
Sensin seviyesiz. Yazıya bak. 😂😂
Daha ne yazdığından haberin yok. Konuyu farklı taraflara çekme. Basbaya "PALİT'TE ISI PROBLEMİ VAR" yazmışsın.
IMG_20230112_145426.jpg
IMG_20230112_145442.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dövüşmeyin.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar dövüşmeyin konu başka yere geliyor yardım lazım :D Bu da aynı modelin 3070'i. Rog 3060 üstüne 1.5k fiyatla (pazarlıkla inerim daha). 6 dakikalık test furmarkt testi burada. Herhangi bir tamir vs yok. Sadece kutusu yok. Buna ne diyorsunuz? https://streamable.com/01qrpk
@✓Arda @Mehmet Yılmaz
WhatsApp Image 2023-01-12 at 14.33.54.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-12 at 14.30.55.jpeg

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Arkadaşlar dövüşmeyin konu başka yere geliyor yardım lazım :D Bu da aynı modelin 3070'i. Rog 3060 üstüne 1.5k fiyatla (pazarlıkla inerim daha). 6 dakikalık test furmarkt testi burada. Herhangi bir tamir vs yok. Sadece kutusu yok. Buna ne diyorsunuz? https://streamable.com/01qrpk
@✓Arda @Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
valla çok güzel kart ya. Forumdan bi arkadaş 3070ti palit gamerock almıştı yine miningciden ama adam kartının arkasındaydı. Sıcaklıklar yüksek çıkınca termal pedleri değiştirmişler bakımları yapmışlar kart eski haline dönmüş. Sonuç olarak 3080 varken 3070 almak bence mantıksız.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@✓Arda @Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bandrolü açılmamış. Sol üstteki işaretten belli oluyor. 3060-3070 karşılaştırma testlerine bakmak lazım. Aradaki fark ciddi ise alabilirsin, bakmadığım için bir şey diyemiyorum.
Senin vereceğin kartın KFG'si var mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bandrolü açılmamış. Sol üstteki işaretten belli oluyor. 3060-3070 karşılaştırma testlerine bakmak lazım. Aradaki fark ciddi ise alabilirsin, bakmadığım için bir şey diyemiyorum.
Senin vereceğin kartın KFG'si var mı?
Aradaki fark tatmin edici. Bende kutu fatura var. Amazon İspanya'dan almıştım. Garanti Asus'un sitesinde var diyor ama yurtdışı olduğu için şüpheleniyorum. Fazlasıyla temiz.

@Kiritoほ hocam bence bu arkadaşı tecrübenle ikna edip 3080 almaya zorlayabilirsin :D
Hahah model olarak benim de aklım 3080e kayıyor. Hatta deneme şansım da var da hayatımda hiç kart açmadım tamir etmedim açılmış kart kullanmadım. Onun için ileriye dönük şüpheyle yaklaşıyorum o karta :D

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Bende kutu fatura var. Amazon İspanya'dan almıştım. Garanti yok. Fazlasıyla temiz.

Hahah model olarak benim de aklım 3080e kayıyor. Hatta deneme şansım da var da hayatımda hiç kart açmadım tamir etmedim açılmış kart kullanmadım. Onun için ileriye dönük şüpheyle yaklaşıyorum o karta :D
madem adam tanıdık ve bu işlerle uğraşıyor ona yaptır? 1 2 hafta test süresi versin beğenirsen al kullan.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1080P'de oyun amaçlı kullanacaksan aradaki farka değer. 1440P'de kullanacaksan yine değer. Test doğru ise tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom