Neler Yeni

Çözüldü✓ BAKIM YAPILMIŞ EKRAN KARTI ALINIR MI?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
madem adam tanıdık ve bu işlerle uğraşıyor ona yaptır? 1 2 hafta test süresi versin beğenirsen al kullan.
O yapacak zaten. Sadece macunu yenileyip verecek başka bir işlem yapılmayacak. Macundan sonra değerleri kontrol edeceğiz beğenmezsem almam o konuda sıkıntı yok da. İşte insan ileriye dönük şüpheleniyor işlemci macun değiştirmek gibi değil sonuçta. KFG de yok.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
O yapacak zaten. Sadece macunu yenileyip verecek başka bir işlem yapılmayacak. Macundan sonra değerleri kontrol edeceğiz beğenmezsem almam o konuda sıkıntı yok da. İşte insan ileriye dönük şüpheleniyor işlemci macun değiştirmek gibi değil sonuçta. KFG de yok.
termal pedleri de değiştirmen lazım zaten en çok vramlar ısınıyor. bence kfg olmasına gerekte yok zaten böyle parçalar kolay bozulan veya arızalanan parçalar değiller.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
termal pedleri de değiştirmen lazım zaten en çok vramlar ısınıyor. bence kfg olmasına gerekte yok zaten böyle parçalar kolay bozulan veya arızalanan parçalar değiller.
Tamamdır dediğim gibi tamir işi komple arkadaşta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar istiyor ve ne kadar mining yapılmış?
Normalde 1.5k bana 1k. Kartın ne kadar miningli olduğunu bilmiyoruz. Mining yapan birinden toplu aldı kartları.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
Tamamdır dediğim gibi tamir işi komple arkadaşta.

Normalde 1.5k bana 1k. Kartın ne kadar miningli olduğunu bilmiyoruz. Mining yapan birinden toplu aldı kartları.
toplu aldıysa bence profesyonel birinden almıştır ve serin çalıştığını düşünüyorum ben. Dediğim gibi tamir etsin 1 2 saat test yapsan bile yeterli bence.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
toplu aldıysa bence profesyonel birinden almıştır ve serin çalıştığını düşünüyorum ben. Dediğim gibi tamir etsin 1 2 saat test yapsan bile yeterli bence.
3080i biri satın alıp gitmiş ya konu harika bi şekilde çözüldü :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Durum biraz acil. Arkadaşlar bir tanıdıktan uygun fiyata Palit Gamerock 3080 buldum. Kart miningden çıkma. İçi hiç açılmamış kartın macun değişimine ihtiyacı var. Bakımı yapalım macunu yenileyelim test edelim değerleri beğenirsen al beğenmezsen alma diyor. Siz olsaydınız ne yapardınız fikrinize ihtiyacım var.
Fiyatı ne

3080i biri satın alıp gitmiş ya konu harika bi şekilde çözüldü :D
Hocam mining çıkması her kart alinir bu kadar korkmaya gerek yok. Yüksek oyunlar miningden daha cok yoruyor ekran kartını

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatı ne

Hocam mining çıkması her kart alinir bu kadar korkmaya gerek yok. Yüksek oyunlar miningden daha cok yoruyor ekran kartını
3080i başkası aldı. Aynı modelin 3070i var onu düşünüyorum şu an başka seçenek çıkmazsa. O test edildi gayet temiz duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
3080i başkası aldı. Aynı modelin 3070i var onu düşünüyorum şu an başka seçenek çıkmazsa. O test edildi gayet temiz duruyor.
Fiyatı ne?

Miningli kartlar mining yapılırken core clock yani işlemci gücü kısılır. Memory clock yukseltilir yani ramler çalışırken işlemci yarı gucunden de dusukte çalışır. İnsanlar bunu anlamıyor hala boş konuşuyorlar. Fiyatı uygunsa rahatlıkla alınır

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyatı ne?

Miningli kartlar mining yapılırken core clock yani işlemci gücü kısılır. Memory clock yukseltilir yani ramler çalışırken işlemci yarı gucunden de dusukte çalışır. İnsanlar bunu anlamıyor hala boş konuşuyorlar. Fiyatı uygunsa rahatlıkla alınır
Yukarıda yazmıştım dostum takas yapacağız. Bendeki Rog 3060ı+üstüne 1.5k ile Gamerock 3070i alacağım. Biraz pazarlık yaparım. 3070in fotosu ve videosu yukarıda var bakabilirsin istersen.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Hocam yazdıklarıma iyi odaklanın tam sizlik çünkü

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
3070Ti İnno3D iChill RTX3070Ti 4X kullanıyordum ikinci elden almıştım beyaz sistem topladığım için satıp güzel görüntü için miningde kullanılmış macun değişimi olmayan Palit Gamerock 3070Ti aldım stress butonuna bastığım anda %100 fan hızında 86 derece çalışıyordu ve watt kullanımı 220'idi yani tamamını kullanmıyordu bile
Aldığım bilgisayarcıya gittim ve durumu anlattım ürünün arkasında durdu ve termal bakımını yapalım olmazsa iade ederiz dedi termal bakımını yaptıktan sonra ki değerler
Maksimum 68 derece %52 fan hızı ve 300w kullanımdaydı yani tamamını kullanıyordu turp gibi olmuştu
Kısacası alın gitsin üzmez miningse mining aman aman yorulmayan kart üzmez sizleri

Top Bottom