Baldurs Gate 3 almak isteyenler için kısaca Baldurs Gate 3

Bora_Life

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
800
oyunu cyberpunk'u beklediğim beklentilerle
bekliyordum,cyberpunk çıktı o zamanlar tüm hayallerim yıkıldı daha sonra baldurs gate 3 çıktı kararsız kaldım fakat aldım. 6 saate indi oyunu açtım ve 2 hafta boyunca uyku düzenini hiçe sayarak kafayı baldurs gate 3'e sardım,oyunu bitirdim ve silmedim tarayıcımı açtım başladım easteregg aramaya. fakat garip şeylere rastladım oyunun meğersem 16976 sonu varmış. baldurs gate 3'ü almanın bir sebebi budur mesela. ayrıca rahatça sizi 5 saat aralıksız ekranda turar baldurs gate 3 ana hikayesini 86 saate bitirdim siz kaç saatte bitirirsiniz bilemem. optimizasyon sorunu yok denilecek kadar az cyberpunk'u nasıl beklediysem bu oyunda o kadar bekledim. bakın son şansınız steam Türkiyeden çekilmeden önce alın pişman olursunuz.

oyunu cyberpunk'u beklediğim beklentikle bekliyordum,cyberpunk çıktı o zamanlar tüm hayallerim yıkıldı daha sonra baldurs gate 3 çıktı kararsız kaldım fakat aldım. 6 saate indi oyunu açtım ve 2 hafta boyunca uyku düzenini hiçe sayarak kafayı baldurs gate 3'e sardım,oyunu bitirdim ve silmedim tarayıcımı açtım başladım easteregg aramaya. fakat garip şeylere rastladım oyunun meğersem 16976 sonu varmış. baldurs gate 3'ü almanın bir sebebi budur mesela. ayrıca rahatça sizi 5 saat aralıksız ekranda turar baldurs gate 3 ana hikayesini 86 saate bitirdim siz kaç saatte bitirirsiniz bilemem. optimizasyon sorunu yok denilecek kadar az cyberpunk'u nasıl beklediysem bu oyunda o kadar bekledim. bakın son şansınız steam Türkiyeden çekilmeden önce alın pişman olursunuz.
Ben 1 saat denedim ama sıra tabanlı aksiyon pek sarmadı. Yine de tekrar şans vermek istiyorum.

Sıra tabanlı ve izometrik oyunlara karşı hiç sıcak değilim, yine de alınmalı mı?

Geri