Neler Yeni

Baldurs Gate 3 İncelemem 💯💯💯🔥🔥🔥

YazılımKafa

80+ Gold
Bugün Baldurs Gate 3 ü bitirdim. Müthiş keyif aldığım bir oyun oldu. Çıkmadan öncede takip ediyordum, iyi olacağını tahmin ediyordum. Türkçe dil olacağını düşünmediğim için başta satın almamıştım ama tr dil olduğunu gördüğüm gibi aldım. Firmaya helal olsun. Tr dil koymaları ayrı bir güzellik.
Öncelikle Rdr 2 , God of War gibi pek çok oyun oynadım. Ve şahsen açık ara en çok keyif aldığım oyun oldu. 65 saatte bitirdim. Çok keyif aldım
İyi yönleri
- Oyundaki çeşitlilik inanılmaz. Eşyalar büyüler falan çok iyi. Çok güzel düşünülmüş, çok iyi bir oyun. Oyuna Gale karakteriyle başladım, büyücü sınıfında bir karakter. Ve oyunda 12 seviye var. Gerçekten oyunda geliştiğinizi müthiş hissediyorsunuz. Oyunda 12 seviye büyücü olunca o kadar çok seçenek oluyor ki. Parşömenlerle beraber onlarca büyü var. Her savaşta inanılmaz farklı şekillerde savaşı kazanabilirsiniz. Diğer karakterlerde de benzer ama büyücü ekstra iyi bence
- Harita büyüklüğü ve bölüm tasarımları bence gayet iyi. Farklı ortamlar ve tasarımlarla gezmesi , oynaması keyifli
- Seçimler gerçekten oyunu etkiliyor, en basitinden oyunun son kısımlarında yaptığınız bir seçim ile oynanış inanılmaz değişiyor , bence çok daha keyifli hale geliyor.
- Oyunda etkileşim konusu gayet iyi. Mesela 3 tane boş kasa alıp yanınızda taşıyıp savaşta kullanabiliyorsunuz. Savaşta üst üste koyup menzilli karakteriniz ile üstüne çıkınca yükseklik avantajınız oluyor. Ya da yanınızda mum taşıyorsunuz. Savaşta onu koyup okunuzu ateşli hale getirebiliyorsunuz. Yani bulduğunuz eşyaları efektif şekilde değerlendirebiliyorsunuz.
- Her an kayıt alınabiliyor. Benim için iyi bir şey. Herkes sevmeyebilir
Eksi yönleri
- Bazı görevlerde cidden zorlandım. Ama zorlanma nedenim yapamamak değil , görevi bulamamak ilerleyememek. Bazen görevde ilerlemek için nereye gitmek ne yapmak gerektiği anlaşılmayabiliyor.

Şuan aklıma gelenler bunlar. Ekleme yapmak isteyenler yazsın lütfen. Gerçekten muhteşem bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,082
Üyeler
171,139
Son üye
Ariobarzanes
Top Bottom