Baldurs Gate 3 Oynanabilir Keyifli Bir Oyun Mu?

güzel oyun deniyor ama ben oynayamadıydım
 
Tabi ki oynanır. 300 saat oynadım. Bir ara fırsat bulunca tekrar oynayacağım. Kesinlikle deneyin.
65. saatteyim act2 yeni bitti yavaş mı oynadım bilmiyorum ama heryeri gezip diyalogları tamamlamaya çalıştım. Oyunu öğrenirken biraz zorlandım çünkü karakter yaratırken bile bilmediğimiz onlarca terimle karşılaşıyoruz ve daha oyuna bile girmemişken hepsine tek tek tıklayıp paragraf paragraf yazı okumak aşırı sıkıcı oluyor. Sonra takımın genişliyor ve 4 farklı clası yönetmeye başlıyorsun. Level atlatırken multiclas yapma şansın var mesela ama hangisi hangisiyle gider bilmediğin için yan karakterleri tek clastan ilerletiyorsun genellikle. Şöyle bir şey de var farklı yollardan gitmiş iki farklı büyücü karakterim olmasına rağmen(druid ve wizard) neredeyse aynı skill setini kullanıyorlar. İleriki seviyelerde claslarda neler geldiğini göremediğimiz için sadece level atlattım ve neredeyse aynı sonuca ulaştım bundan bahsediyorum. Zaten büyücü karakterimde onlarca büyü olmasına rağmen çoğu büyü kullanışsız olduğundan 2-3 büyüyü döndürüp döndürüp kullanıyorum. Herhangi bir classtan herhangi bir karakter olsa sanki battleları kolayca kazanabilirmişim gibi geliyor.

Itemlar hakkında da şunu söyleyebilirim çok değerli bir eşya buluyorum diyorum (nadir,efsanevi) bakıyorum daha önceki kullandığım dümdüz kılıçtan çok bir farkı yok. Değerli itemler çok güçlü hissettirmiyor. Bu yüzden act2nin ortalarında acaba ana hikayeyi takip edip bitirsem mi oyunu diye düşünmedim değil. Bazı yan görevler sıkıcı olabiliyor çünkü ve ödülleri de iyi değil. Yan görevleri bitirip ana göreve geçtiğimde oyun kendini sevdiriyor.

Bunların hepsini toplayınca oyun RPG olarak mükkemmel diyebileceğim seviyede. Savaş mekaniklerini çok sevemedim bazı bugları da göz önünde bulundurursak 10 üzerinden 7 puan verebilirim.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Mesajlar
10,394,588
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri
Top