Baldur's Gate 3 FPS drop sorunu nasıl çözülür?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Oyuna hem BG3 Manager'dan hem de Vortex'den modlar yükledim. Sonra ikisini de sildim. Mods klasörünü boşalttım. Oyunu açında drop girmeye başladı. Yeni save açtım hala drop yiyorum. Ana ekranda da oluyor. Her Alt Tab attığım, ara sahnelerin ilk saniyesinde gibi gibi. Nasıl çözerim bilmiyorum.

Act 3'e geçtiysen bir süre sonra vram ve ram şişiyor ve droplar girmeye başlıyor oyunun kendi problemi, oyunu kaldırıp kurmayı deneyebilirsin onun dışında

Act 3'e geçtiysen bir süre sonra vram ve ram şişiyor ve droplar girmeye başlıyor oyunun kendi problemi, oyunu kaldırıp kurmayı deneyebilirsin onun dışında
Act 3 hiç geçmedim. Oyunu indireli birkaç saat oluyor. Daha 2. saati bitmemişti.

grafikleri ultradan yükseğe çektim. Droplar bitti. Sanırım Vram yetmiyor. 8 GB vram kullanması çok saçma.

grafikleri ultradan yükseğe çektim. Droplar bitti. Sanırım Vram yetmiyor. 8 GB vram kullanması çok saçma.
8gb laptop 3060'ıyla 2 kere bitirdim açıkçası sorun yaşamamıştım ama son gelen büyük update sonrası oynamadım belki oyun iyice şişmiş olabilir o yüzden.

8gb laptop 3060'ıyla 2 kere bitirdim açıkçası sorun yaşamamıştım ama son gelen büyük update sonrası oynamadım belki oyun iyice şişmiş olabilir o yüzden.
Son çare kaldırıp kurdum, düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri