Neler Yeni

Baldurs Gate 3'ü olan var mı?

Stifx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cihan
Arkadaşlar merhaba BG3 videolarını gördüm ve oyun çok güzel duruyor ama fiyatına baktığımda birazcık pahalı olduğunu gördüm öğrenci olduğum için de beni aşıyor crack de indirmek istemiyorum emeklerine saygısızlık etmek istemem beni steam ailesine davet edip oyunu paylaşabilecek birisi var mıdır rica etsem

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
berkay
bende bg3 var oynadım 80 saatim var ama seninle paylaşmam
Çocuk sizin ne kadar BG3 oynadığınızı sormamış , ayrıca neden kabaca paylaşmam diyorsunuz ? Hiç yazmayın , daha iyi . :monkahmm:

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak
Kardeş Witcher 3 vereyim eğer istersen benzer oyunlar zaten.

kayn999

80+
Arkadaşlar merhaba BG3 videolarını gördüm ve oyun çok güzel duruyor ama fiyatına baktığımda birazcık pahalı olduğunu gördüm öğrenci olduğum için de beni aşıyor crack de indirmek istemiyorum emeklerine saygısızlık etmek istemem beni steam ailesine davet edip oyunu paylaşabilecek birisi var mıdır rica etsem
Knk paylasimli hesap alirsan cok ucuza gelir.Makul bir fiyata millete muhtac olmadan oynamis olursun.

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert Uzel
Senin birinin hesabından o oyunu oynaman ile crack indirmen arasında bir fark yok. İkisinde de para vermiyorsun zaten :D

Sana tavsiyem, şuan imkanın yoksa crack indirebilirsin, sonra eline para geçince satın alırsın oyunu.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
A''
Senin birinin hesabından o oyunu oynaman ile crack indirmen arasında bir fark yok. İkisinde de para vermiyorsun zaten :D

Sana tavsiyem, şuan imkanın yoksa crack indirebilirsin, sonra eline para geçince satın alırsın oyunu.
Bi fark var. Biri oyunculara, yapımcıların izni olarak verilen doğal bir hak. Diğeri Emek verenlerin hakkına girip aynı zamanda, korsan sitelere etkileşim vermek.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Bi fark var. Biri oyunculara, yapımcıların izni olarak verilen doğal bir hak. Diğeri Emek verenlerin hakkına girip aynı zamanda, korsan sitelere etkileşim vermek.
Yapımcılar:ppaylaşımlı hesap tamamda crack olmaz aga

Top Bottom