Nasıl hiçbir fark yok? Bu nasıl bir kafa yapısı? Birisi sana verilen bir hak iken birisi hukuksuz ve illegal bir yöntem.Senin birinin hesabından o oyunu oynaman ile crack indirmen arasında bir fark yok. İkisinde de para vermiyorsun zaten
Sana tavsiyem, şuan imkanın yoksa crack indirebilirsin, sonra eline para geçince satın alırsın oyunu.
Sjwliğinizi bırakıp az dışarı çıkıp çimene mi dokunsanız
Yaw kardeşim, yapımcıya bir katkısı olmuyor sonuçta. Hem kim verir çocuğa hesabını. Gitse offline hesap alsa da yapımcıya katkısı olmaz. Bende diyorum ki şimdi oyna sonra eline para geçince alırsın. Sanki demişiz boşver korsan indir hiçbir oyuna para verme falan ne bu boş tripler.Nasıl hiçbir fark yok? Bu nasıl bir kafa yapısı? Birisi sana verilen bir hak iken birisi hukuksuz ve illegal bir yöntem.
Yapımcıya katkısından banane? Yapımcı ne yapmış? Steam diye bir platformda bu oyunu çıkarmış değil mi? Steam ne yapmış? Sen bu oyunu istersen bu şekilde para vermeden oynayabilirsin demiş değil mi? Bu ne demek? Yapımcı bu durumdan razı demek değil mi? Kaç yaşındasın sen? İlkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmamız mı gerekiyor?Yaw kardeşim, yapımcıya bir katkısı olmuyor sonuçta. Hem kim verir çocuğa hesabını. Gitse offline hesap alsa da yapımcıya katkısı olmaz. Bende diyorum ki şimdi oyna sonra eline para geçince alırsın. Sanki demişiz boşver korsan indir hiçbir oyuna para verme falan ne bu boş tripler.
1. Yapımcıya katkısı olmayacak.Bi fark var. Biri oyunculara, yapımcıların izni olarak verilen doğal bir hak. Diğeri Emek verenlerin hakkına girip aynı zamanda, korsan sitelere etkileşim vermek.
Aynen knk bi sen zekisin zaten.Yapımcıya katkısından banane? Yapımcı ne yapmış? Steam diye bir platformda bu oyunu çıkarmış değil mi? Steam ne yapmış? Sen bu oyunu istersen bu şekilde para vermeden oynayabilirsin demiş değil mi? Bu ne demek? Yapımcı bu durumdan razı demek değil mi? Kaç yaşındasın sen? İlkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmamız mı gerekiyor?
Bide ada Cücümbiş yazıp bana ilkokul çocuğu diyor. Komedi gibi valla.1. Yapımcıya katkısı olmayacak.
2. Oyunu sonradan alsın diyorum ya knk offline hesap alacağına, çünkü kimse hesabını vermeyecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen knk bi sen zekisin zaten.