Neler Yeni

Bali çekmek kaslara zarar verir mi?

FurkanIIy

80+ Bronze
Kaslara zarar vereceğini sanmıyorum ama vücuduna çok zarar verir. Toksik bir şey sonuçta. Yapmamalısın.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bali çekince kaslara zarar gelir mi beyne gelir de kaslara etki etmemesi lazım ?
Baly maddesinin kokusunu çekmek gerçekten zararlı olabilir. Bu madde, yapıştırıcı gibi ürünlerde bulunan bir solventtir. İşte olası etkileri:
Fiziksel Zararlar:
  • Sinir Sistemi: Solventler merkezi sinir sistemine zarar verebilir, baş dönmesi, bulanık görme, uyuşukluk ve denge kaybına neden olabilir.
  • Kaslar: Kas güçsüzlüğü ve kas ağrılarına neden olabilir. Uzun süreli maruz kalma kasların zayıflamasına sebep olabilir.
  • Solunum Sistemi: Akciğerlere zarar verir, solunum güçlüğü ve astım benzeri belirtilere yol açabilir.
Psikolojik ve Beyinsel Zararlar:
  • Beyin: Zihinsel fonksiyonların azalmasına, hafıza kaybına ve ciddi beyin hasarına yol açabilir. Uzun vadede kalıcı hasar bırakabilir.
  • Psikolojik: Anksiyete, depresyon ve ruh hali değişimlerine sebep olabilir.
Bu etkiler, baly maddesinin sadece kısa süreli maruz kalmasıyla bile görülebilir. Uzun süreli ve yoğun maruz kalma, bu zararları artırır ve kalıcı hasara neden olabilir. Bu yüzden bu tür kimyasallardan uzak durmak en sağlıklısıdır.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,941
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
tinerde böyle sorunlar yok ona geç ama sellozikte aynı garantiyi veremem sentetikte sorun yok

FurkanIIy

80+ Bronze
Baly maddesinin kokusunu çekmek gerçekten zararlı olabilir. Bu madde, yapıştırıcı gibi ürünlerde bulunan bir solventtir. İşte olası etkileri:
Fiziksel Zararlar:
  • Sinir Sistemi: Solventler merkezi sinir sistemine zarar verebilir, baş dönmesi, bulanık görme, uyuşukluk ve denge kaybına neden olabilir.
  • Kaslar: Kas güçsüzlüğü ve kas ağrılarına neden olabilir. Uzun süreli maruz kalma kasların zayıflamasına sebep olabilir.
  • Solunum Sistemi: Akciğerlere zarar verir, solunum güçlüğü ve astım benzeri belirtilere yol açabilir.
Psikolojik ve Beyinsel Zararlar:
  • Beyin: Zihinsel fonksiyonların azalmasına, hafıza kaybına ve ciddi beyin hasarına yol açabilir. Uzun vadede kalıcı hasar bırakabilir.
  • Psikolojik: Anksiyete, depresyon ve ruh hali değişimlerine sebep olabilir.
Bu etkiler, baly maddesinin sadece kısa süreli maruz kalmasıyla bile görülebilir. Uzun süreli ve yoğun maruz kalma, bu zararları artırır ve kalıcı hasara neden olabilir. Bu yüzden bu tür kimyasallardan uzak durmak en sağlıklısıdır.
Chatgpt yanlış bilgiler verebiliyor. Böyle konuları ona danışmak pek doğru değil.

1905

80+ Silver
dont smoke kardeş

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Beynin olmayacak kası napıcan kardeşim ? Çünkü onu çekince pek beynin kalacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Bali çekince kaslara zarar gelir mi beyne gelir de kaslara etki etmemesi lazım ?
Konuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.

zawgatron

80+
Konuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.
konu troll değil ciddi soruyorum boş yapma burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arkadas garip bir car
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

formumda balici istemiyorum
admin misin forum senin reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,219