Baly maddesinin kokusunu çekmek gerçekten zararlı olabilir. Bu madde, yapıştırıcı gibi ürünlerde bulunan bir solventtir. İşte olası etkileri:Bali çekince kaslara zarar gelir mi beyne gelir de kaslara etki etmemesi lazım ?
devamciddi ciddi bu soruyu sordun mu? vermez desek devam mı edeceksin
kaslara zarar vermiyorsa devam.Kaslara zarar vereceğini sanmıyorum ama vücuduna çok zarar verir. Toksik bir şey sonuçta. Yapmamalısın.
Chatgpt yanlış bilgiler verebiliyor. Böyle konuları ona danışmak pek doğru değil.Baly maddesinin kokusunu çekmek gerçekten zararlı olabilir. Bu madde, yapıştırıcı gibi ürünlerde bulunan bir solventtir. İşte olası etkileri:
Fiziksel Zararlar:
Psikolojik ve Beyinsel Zararlar:
- Sinir Sistemi: Solventler merkezi sinir sistemine zarar verebilir, baş dönmesi, bulanık görme, uyuşukluk ve denge kaybına neden olabilir.
- Kaslar: Kas güçsüzlüğü ve kas ağrılarına neden olabilir. Uzun süreli maruz kalma kasların zayıflamasına sebep olabilir.
- Solunum Sistemi: Akciğerlere zarar verir, solunum güçlüğü ve astım benzeri belirtilere yol açabilir.
Bu etkiler, baly maddesinin sadece kısa süreli maruz kalmasıyla bile görülebilir. Uzun süreli ve yoğun maruz kalma, bu zararları artırır ve kalıcı hasara neden olabilir. Bu yüzden bu tür kimyasallardan uzak durmak en sağlıklısıdır.
- Beyin: Zihinsel fonksiyonların azalmasına, hafıza kaybına ve ciddi beyin hasarına yol açabilir. Uzun vadede kalıcı hasar bırakabilir.
- Psikolojik: Anksiyete, depresyon ve ruh hali değişimlerine sebep olabilir.
Konuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.Bali çekince kaslara zarar gelir mi beyne gelir de kaslara etki etmemesi lazım ?
konu troll değil ciddi soruyorum boş yapma burdaKonuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.
evetbu arkadas garip bir car
admin misin forum senin reisformumda balici istemiyorum