Neler Yeni

Balkanlara kışın gidilir mi?

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Forumdaşlar iyi akşamlar.

Ocak sonu bir balkan turu gördüm. Gitmeyi düşünüyorum 8-10 günlük bir tur ama kışın balkanlar nasıl olur bilemiyorum. Daha önce kışın balkanlara gitmiş olanınız var mı? Gezmem hava yüzünden zehir olsun istemiyorum

Cevap veren herkese teşekkürler
İyi forumlar

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

Ocak sonu bir balkan turu gördüm. Gitmeyi düşünüyorum 8-10 günlük bir tur ama kışın balkanlar nasıl olur bilemiyorum. Daha önce kışın balkanlara gitmiş olanınız var mı? Gezmem hava yüzünden zehir olsun istemiyorum

İyi forumlar
konu hakkında bilgim yok fakat fiyat ne kadar

-nisay

80+ Bronze
soğuk olur baya. buradaki kışa benzemez. hangi ülkelere gideceksin? ben almanya'ya gittim. hava hep kapalı ve genel olarak soğuk. kalın giyinirsen bir şey olmaz ama.

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soğuk olur baya. buradaki kışa benzemez. hangi ülkelere gideceksin? ben almanya'ya gittim. hava hep kapalı ve genel olarak soğuk. kalın giyinirsen bir şey olmaz ama.
Balkanlara gittin mi peki

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
almanya'ya arabayla gittim ben. bulgaristan ve macaristan soğuktu ama dediğim gibi kalın giyinirsen bir şey olmaz.
Hocam biliyorum soğuk olacağını sen sadece geçmissin ben gezen birini arıyorum. Teşekkür ederim yine de

-nisay

80+ Bronze
Hocam biliyorum soğuk olacağını sen sadece geçmissin ben gezen birini arıyorum. Teşekkür ederim yine de
hocam geçmedim ben almanya'ya giderken oralarda kaldım 1 2 günde olsa. soğuk olacağını biliyorum diyorsun ama nasıl bir hava bekliyorsun anlamadım? normal soğuk, kapalı bir hava oluyor genelde.

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
hocam geçmedim ben almanya'ya giderken oralarda kaldım 1 2 günde olsa. soğuk olacağını biliyorum diyorsun ama nasıl bir hava bekliyorsun anlamadım? normal soğuk, kapalı bir hava oluyor genelde.
Gezilebilecek kadar mi zehir olur mu kıçım buz tutar mi hani bazı havalar vardır dışarıya çıktığına lanet edersin hic zevk almazsin ya öyle bir hava mı onu sormuştum? Çünkü az buz para değil

-nisay

80+ Bronze
Gezilebilecek kadar mi zehir olur mu kıçım buz tutar mi hani bazı havalar vardır dışarıya çıktığına lanet edersin hic zevk almazsin ya öyle bir hava mı onu sormuştum? Çünkü az buz para değil
eğer kıçın burada buz tutuyorsa hiç gitme.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bence balkanlar ile vakit harcama hele tur ile hiç gitme

pınar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Peri

İyi forumlar
Merhabalar ben de bunu araştırıyorum ve karar veremedim naptiniz acaba🙋🏼‍♀️🙈
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar ben de bunu araştırıyorum ve karar veremedim naptiniz acaba🙋🏼‍♀️🙈
Benim de ocak sonu ve son iki kisi🙈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri