Bambu Lab a1 combo vs Anycubic Kobra S1 Combo

Reaksiyon skoru
17
Herkese merhaba araştırmalarım sonucu bambu lab a1 combo yu buldum ve inceleyenlerin nerdeyse hepsi çok memnum çok başarılı ürün olduğunu söylüyolar ve bende açıkçası yazılımını ve çalışma tarzını sevdim fakat içim rahat etmedi ve kapalı tarzda 3 d yazıcıları da inceledim yeni çıkan bir model gördüm

Anycubic Kobra S1 Combo​

Daha önce bu markayı duymadım ve bilmiyorum

0 bilgim var yazıcılarla alakalı max bütçem de 35.000₺ sizce ne alabilirim ya da bu ikisini eksilerini artılarını anlatırsanız sevinirim.

Anycubic köklü bir markadır güvenebilirsiniz bambulab ise son zamanlarda çıkan fakat gerçekten de başarılı bir markadır genel farkları ise anycubic açısından core xyz olması, kapalı kasa olması, ve ace pro eklentisinde aktif filament kurutma özelliğinin olmasıdır. bambulab markasını appleye benzetebilirsin stabil ekosistemi geniş kullanıcısı boldur eğer pla, tpu ve petg basacaksan sadece bambulab işini görür. mühendislik filamentleri yani abs, asa, pc gibi zor filamentler kapalı kasa yazıcıları için daha uygundur. yazıcılarla alakalı 0 bilgin olduğunu göz önüne alırsak bambulab a1 combo senin için daha iyi olabilir. ben de ikisi arasında kararsızım fakat 3 yıllık tecrübem olduğu için anycubic almaya yakınım. soruların olursa cevaplarım

Anycubic köklü bir markadır güvenebilirsiniz bambulab ise son zamanlarda çıkan fakat gerçekten de başarılı bir markadır genel farkları ise anycubic açısından core xyz olması, kapalı kasa olması, ve ace pro eklentisinde aktif filament kurutma özelliğinin olmasıdır. bambulab markasını appleye benzetebilirsin stabil ekosistemi geniş kullanıcısı boldur eğer pla, tpu ve petg basacaksan sadece bambulab işini görür. mühendislik filamentleri yani abs, asa, pc gibi zor filamentler kapalı kasa yazıcıları için daha uygundur. yazıcılarla alakalı 0 bilgin olduğunu göz önüne alırsak bambulab a1 combo senin için daha iyi olabilir. ben de ikisi arasında kararsızım fakat 3 yıllık tecrübem olduğu için anycubic almaya yakınım. soruların olursa cevaplarım
Merhaba bende anycubic kobra s1 combo var projeyi dilimleyicime attığım zaman tek renk olarak atılıyor ben çok renkli baskı almak istiyorum nerede yanlış yapıyorum yardımcı olur musunuz ? Orca slicer kullanıyorum anycubic slicer next vs. kullandım ama daha az sıkıntılı baskıları orcada alıyorum soldan ekleyebiliyorum tek tek filamentleri ama aktaramıyorum hepsini tek tek boyamamı istiyor bunun bir çözümü yok mu acaba ?

Geri