Ban Yedikten Sonra Özel Mesajları Okuma

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,254
Selamlar millet Ban yediğim süre boyunca DM'deki mesajları göremedim Ban Yedikten sonra görünüyorsunuz Ban yemeyen ve bilmeyenler varsa söylemiş olayım

Mesela bir ürün satın aldım site üzerinden DM'den üründe RDR2 hesabı hesap bilgileri DM'den bana verildiği için Ban yersem DM'i okuyamadığım için bilgileri alamıyorum
Bu durumda DM'den atılan mesajları Ban yedikten sonra görme şansımız var mı?

Selamlar millet Ban yediğim süre boyunca DM'deki mesajları göremedim Ban Yedikten sonra görünüyorsunuz Ban yemeyen ve bilmeyenler varsa söylemiş olayım

Mesela bir ürün satın aldım site üzerinden DM'den üründe RDR2 hesabı hesap bilgileri DM'den bana verildiği için Ban yersem DM'i okuyamadığım için bilgileri alamıyorum
Bu durumda DM'den atılan mesajları Ban yedikten sonra görme şansımız var mı?
geri mi döndün la

Ban yemek bur cezadır zaten, siz cezasını kaldırmak istiyorsunuz. O banı yedirtecek hareketi yaptıysan cezasını da çekeceksin.

Ban yemek bur cezadır zaten, siz cezasını kaldırmak istiyorsunuz. O banı yedirtecek hareketi yaptıysan cezasını da çekeceksin.
Mehmet abi aldığımız ürünü görememek cezaya dahil mi en azından DM'leri görüp aldığımız ürünler hakkında bilgi alabilelim

Hocam aynı gizli sekmeden girmiş gibi olcak tek farkı bizi takip eden kişilerinde profil mesajlarını görmemiz ve dm leri görmemiz olucak forumda hayalet gibi olsak sadece görsek mesaj ve reaksiyon atma hakkı olmadan

Atılan DM'leri en azından aldığımız ürünleri görmek hakkımız diye düşünüyorum

Geri