- En İyi Cevap
- 98
Dahası
The Platform mantığında Snowpiercer filmine de bakabilirsin.Onu da izledim, teşekkürler.
The Platform mantığında Snowpiercer filmine de bakabilirsin.Onu da izledim, teşekkürler.
Hocam zencinin ipten tırmandığı sahne nasıldı ?Onu da izledim, teşekkürler.
Barış Özcan izleyen birisi varmış burada.The Platform mantığında Snowpiercer filmine de bakabilirsin.
Aynen bi devamı olmalıydı oranın.valla şahsen film güzel ama sanki yarım kalmış gibi. Film bitince insan bi boşlukta kalıyor.
Beyin yakan paradoks filmlerine benziyor. Biraz anlatmak istiyorum ama nasıl anlatsam bilemedim, aklımdan geçen anlatım biçimleri hep spoiler içeriyor. Ama izlediğimde beni hayran bırakan bir filmdi kendisi.Ona da bakacağım. Bu areada Zaman Sapmasının konusu nedir tam olarak?
Anladım.Beyin yakan paradoks filmlerine benziyor. Biraz anlatmak istiyorum ama nasıl anlatsam bilemedim, aklımdan geçen anlatım biçimleri hep spoiler içeriyor. Ama izlediğimde beni hayran bırakan bir filmdi kendisi.
Yo hayır Barış Özcan'dan görmedim. Yaklaşık 2 sene önce filan izlemiştim. Ama evet Barış Özcan izlediğim doğrudurBarış Özcan izleyen birisi varmış burada.