bütçen ne kadarKasa toplamayı düşünüyorum 850w ya da 750w lik lazım kasada önerirsiniz çok iyi plur
kasan yoksa kasayla birlikte içinde taş gibi psu geliyor![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
kasan yoksa kasayla birlikte içinde taş gibi psu geliyor
bu kasa güzel hocam içinde bu psu varKasam yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ayri alırsan daha iyi dedilerde o yuzden bilgim yok benim ilk defa topluyorum
ben aktif olarak bu psuyu kullanıyorum eğer kasanın görünüşü önemli değil diyorsan böyle al yoksa farklı psu önereyim kasada 2k lık bir şey alırsın![]()
Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.858,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasil
8 gibi toplam 8den düşük olsa iyi olur
7800xt ekran kartı alcam 7500f islemci
bu kasa güzel hocam içinde bu psu var
https://www.akakce.com/power-supply...ivsVT1ITJuFStiXXtgHdJDIbFw-j-h7gaAunpEALw_wcB
ben aktif olarak bu psuyu kullanıyorum eğer kasanın görünüşü önemli değil diyorsan böyle al yoksa farklı psu önereyim kasada 2k lık bir şey alırsın