Neler Yeni

Bana önerebileceğiniz monitör nedir ? :D

Juggle xx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Dönmez
Bütçe
10000
Elimdeki bu VA 144 hz monitör hakkı rahmetine kavuştu şu da son durumu :s
VA Panel olmasından ve artık yetersiz hissettirdiğinden yenilemekte istiyordum iyi oldu :D
Genel fps Cs2 ve valorant olmak üzere oyunlar oynuyorum ve de film dizide izliyorum. Sistemim 3060ti ryzen 5 5600x bu pc'ye ne monitör önerirsiniz ? Benim kullanımama göre sanki Fast IPS bir monitör iyi olur gibi ama sizden de gelecek önerileri bekliyorum.
xd.jpg

Clayz

80+ Silver
VA Panel olmasından ve artık yetersiz hissettirdiğinden yenilemekte istiyordum iyi oldu :D
Genel fps Cs2 ve valorant olmak üzere oyunlar oynuyorum ve de film dizide izliyorum. Sistemim 3060ti ryzen 5 5600x bu pc'ye ne monitör önerirsiniz ? Benim kullanımama göre sanki Fast IPS bir monitör iyi olur gibi ama sizden de gelecek önerileri bekliyorum.Alıntıyı görüntüle

Juggle xx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Emre Uzun
Genel fps Cs2 ve valorant olmak üzere oyunlar oynuyorum ve de film dizide izliyorum. Sistemim 3060ti ryzen 5 5600x bu pc'ye ne monitör önerirsiniz ? Benim kullanımama göre sanki Fast IPS bir monitör iyi olur gibi ama sizden de gelecek önerileri bekliyorum.Alıntıyı görüntüle

Clayz

80+ Silver
Bende bu monitörü düşünüyordum sonuçta 10k fiyatlara kadar çıkıyorum. Ondan sizden de görüş için yazmak istedim bu fiyata bu mudur hocam veya arkadaş da 256F demiş mesela neredeyse yarı fiyatına çok fark var mı ki 180 ile 280 arasında ?
fps oynuyosan tabıkıde yuksek hz lı olanı al hıkayelı agırlıklı oynuyorsan tabıkıde 256f al gec ama o fıyatlara cıkabılıtorsan 280 al

Juggle xx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu da gördüm fakat Fast IPS olmamasından dolayı tepkimesi daha yavaş kalmaz mı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps oynuyosan tabıkıde yuksek hz lı olanı al hıkayelı agırlıklı oynuyorsan tabıkıde 256f al gec ama o fıyatlara cıkabılıtorsan 280 al
Anladım hocam düşüncemde bu monitörden yana ama başka bir arkadaş bu modelin üzerine daha kaliteli bir monitör önerir mi diye bekleyeceğim olmadı bunu sipariş geçicem gibi monitörsüz olmak çok zor :D

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Emre Uzun
Bunu da gördüm fakat Fast IPS olmamasından dolayı tepkimesi daha yavaş kalmaz mı hocam ?
hocam fast ips rapid ips flat ips yani bunlar isim oyunları değil mi ben mi yanlış biliyorum hatalıysam düzeltin

Clayz

80+ Silver

Anladım hocam düşüncemde bu monitörden yana ama başka bir arkadaş bu modelin üzerine daha kaliteli bir monitör önerir mi diye bekleyeceğim olmadı bunu sipariş geçicem gibi monitörsüz olmak çok zor :D
usttekı asusta gayet guzel fast ıps daha ıyı tabı ama oyle oooo ne kadar fark edıyormus bırsey yok

hocam fast ips rapid ips flat ips yani bunlar isim oyunları değil mi ben mi yanlış biliyorum hatalıysam düzeltin
hepsının farklı ozellıklerı var ama ben asırı asırı derece fark ettıgını gormedım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Emre Uzun
usttekı asusta gayet guzel fast ıps daha ıyı tabı ama oyle oooo ne kadar fark edıyormus bırsey yok

hepsının farklı ozellıklerı var ama ben asırı asırı derece fark ettıgını gormedım
anladım hocam çok anlamıyorum monitörden ama sağlam yıllardır piyasada olan markalardan şaşmayın derim

Juggle xx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Dönmez

VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS 240Hz Gaming Monitör şu monitörü buldum 10 bit görüntü kalitesi diyor renk kalitesi açısından DELL25'den iyi midir ki ve 2k​

Top Bottom