Neler Yeni

Bana yardımcı olurmusunuz anlayamadığım bazı fotoğraf varda

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
venom
Burada ram 4 mü yoksa 6 mı
1000010465.jpg

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Buğra Aykaç
Sanal derken biraz daha açar mısınız ben honor x8a alacam 4+4 GB ram diyor ama ne demek istediğini anlayamadım
Bildiğim kadarıyla sanal Ram'in pek bir işlevi yok hafızadan gidiyor sadece o kadar en az 6 GB Ramli tablet seçin ki kafanız rahat olsun

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Buğra Aykaç
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
venom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran konusunda Honor Pad X8 işlemci konusunda Samsung Tab A9+ daha önde. Pubg Mobile gibi oyunlar için A9+,film dizi izlemek için Honor Pad X8
Cahilliğimi maruz görün ama honor X8 değil HONOR X8A
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran konusunda Honor Pad X8 işlemci konusunda Samsung Tab A9+ daha önde. Pubg Mobile gibi oyunlar için A9+,film dizi izlemek için Honor Pad X8
Ders amaçla daha çok oyun değil

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Arda doğan
Sanal derken biraz daha açar mısınız ben honor x8a alacam 4+4 GB ram diyor ama ne demek istediğini anlayamadım
Sanal ram ram depolama alanından belli bir miktar ram in işlerine ayrılan alandır pek bir işlevi yok sadece uygulamalarda biraz işlevi var 10 saniyede açılıyorsa 8 saniyede falan ya açılır ya açılmaz benim tecrübem lddr3 lddr4 lddr4x de falan pek faydasını göremedim hatta omix x300 de falan telefonu yerden yere vuruyordu depolama alanı ram hızına ulaşamaz buda eski arabirime sahip yavaş veya standart hızlarda olan depolama birimlerinde kasmalara veya takılmalara neden oluyor şuan poco f6 kullanıyorum ondada pek bi faydasını görmedim yani gereksiz

Top Bottom