Neler Yeni

Banka hesabım boşaltılmış

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar herhangi bir linke vs basmadım. Yemek yerken banka aradı ve playstation store üzerinden alışveriş yapıldığını söyledi ve siz mi yaptınız dedi, bende yapmadığımı söyleyince bloke koydu ve bankayı arayıp kartı iptal ettirin dedi. Her neyse yeni kart için konuştum müşteri hizmetleri ile, bunu da iptal ettirdim. 8k lık ps store'dan oyun almış ** evladı. 24 saat sonra anlaşmazlık açabilirsiniz, sizin almadığınız anlaşılırsa paranız iade edilir dedi. Hiç bu durumu yaşayan bi arkadaş var mıdır? Nasıl bi netice aldı? Dijital hesap şifresini vs değiştirdim zaten. Ekstra yapılması gerekilen bir şey var mıdır?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,507
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar herhangi bir linke vs basmadım. Yemek yerken banka aradı ve playstation store üzerinden alışveriş yapıldığını söyledi ve siz mi yaptınız dedi, bende yapmadığımı söyleyince bloke koydu ve bankayı arayıp kartı iptal ettirin dedi. Her neyse yeni kart için konuştum müşteri hizmetleri ile, bunu da iptal ettirdim. 8k lık ps store'dan oyun almış ** evladı. 24 saat sonra anlaşmazlık açabilirsiniz, sizin almadığınız anlaşılırsa paranız iade edilir dedi. Hiç bu durumu yaşayan bi arkadaş var mıdır? Nasıl bi netice aldı? Dijital hesap şifresini vs değiştirdim zaten. Ekstra yapılması gerekilen bir şey var mıdır?
Senin hesabın var mı peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Bunun bi benzerini de ben yaşadım. hiçbir linke tıklamayan sadece yayın izleyip çıkan biriyim. Email hesaplarıma falan sızılmış şifreleri değiştirilmeye çalışılıyodu. Hatta çoğu mail hesabıma bağlı uygulamaların vs şifreleri değiştirilmişti. Nasıl oluyor anlamıyorum? Bilen varsa beni de aydınlatsın.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun bi benzerini de ben yaşadım. hiçbir linke tıklamayan sadece yayın izleyip çıkan biriyim. Email hesaplarıma falan sızılmış şifreleri değiştirilmeye çalışılıyodu. Hatta çoğu mail hesabıma bağlı uygulamaların vs şifreleri değiştirilmişti. Nasıl oluyor anlamıyorum? Bilen varsa beni de aydınlatsın.
Hocam ücreti geri aldınız mı? Bankayla konuştum 30 ile 180 gün arası iade olur sizin yapmadığınız anlaşılırsa dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin hesabın var mı peki
Tam anlayamadım hocam soruyu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,507
İsim
Mert Can Ergün
Hocam ücreti geri aldınız mı? Bankayla konuştum 30 ile 180 gün arası iade olur sizin yapmadığınız anlaşılırsa dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam anlayamadım hocam soruyu.
Ps de hesabın var mı yani

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,507
İsim
Mert Can Ergün
Yok hocam hiç ps bile kullanmadım. Gitmiş oradan boşaltmış bi onun bunun evladı. Pc kullanıyorum ben.
Müşteri hizmetlerini arayıp kart bilgilerini verip yardımcı olurlar kimin yaptığı ortaya çıkar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini arayıp kart bilgilerini verip yardımcı olurlar kimin yaptığı ortaya çıkar
Hocam zaten onlar aradı. Kartı iptalde ettiler. Gidip şubeden itiraz yani anlaşmazlık açın dedi. Alacak küçük kardeşim vs de yok habersiz. Sizin almadığınız anlaşılırsa iade olur 30 ile 180 gün içinde dedi. Mobilden de anlaşmazlık açabilirsiniz dedi ama bulamadım yarın şubeye gideceğim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Muhammed emin efe
Cc yapan türemelerden biri muhtemelen geçmiş olsun usta parayı geri alırsın sorun yok.
Hocam saol içimi rahatlattın. Kız kardeşimin mail telefonumda kurtarma maili idi sanırım o sebepten onun kartta patladı limiti 60k idi Allah'tan 25k çekebildiler hemen iptal ettik. İkimizde telefonu sıfırladık, mail ve bankacılık şifrelerini sıfırladık. Sence daha sorun yaşar mıyım? Kartlarda iptal edildi tamamen yenileri gelecek. Bilgin var mı?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu tip olayda abime denk geldi.Vakıfbank üzerinden bir tane csgo ( o zamanlar csgo ) hile sitesinden para çekilmeyi çalışılmış ama işlem gözüktüğü halde üstünde 0 tl yazıyordu site rustu bu arada.Kartı iptal ettirdi yenilediler daha da böyle bir sorun yaşamadı.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Muhammed emin efe
Bu tip olayda abime denk geldi.Vakıfbank üzerinden bir tane csgo ( o zamanlar csgo ) hile sitesinden para çekilmeyi çalışılmış ama işlem gözüktüğü halde üstünde 0 tl yazıyordu site rustu bu arada.Kartı iptal ettirdi yenilediler son hiç bir zaman böyle bir sorun yaşamadı.
Kanka para çekebilmişler mi? Veya sonra iadesi oldu mu?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Bu tip olayda abime denk geldi.Vakıfbank üzerinden bir tane csgo ( o zamanlar csgo ) hile sitesinden para çekilmeyi çalışılmış ama işlem gözüktüğü halde üstünde 0 tl yazıyordu site rustu bu arada.Kartı iptal ettirdi yenilediler daha da böyle bir sorun yaşamadı.
ruslarla muhattap bile olmayacaksın ne hesaplarım çalındıysa rus gmaillerle değişti

Top Bottom