Neler Yeni

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
Merhaba basitce online crypto exchange ve crypto işiyle uğraşıyorum ve yaklaşık 3 ay sonra araba alıcam direk binance üzerinden bankama 2 milyon tl gibi bir para çekersem herhangi bir sıkıntı olur mu forumlara v.b baktım ama net bir şey bulamadım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Arda doğan
Merhaba basitce online crypto exchange ve crypto işiyle uğraşıyorum ve yaklaşık 3 ay sonra araba alıcam direk binance üzerinden bankama 2 milyon tl gibi bir para çekersem herhangi bir sıkıntı olur mu forumlara v.b baktım ama net bir şey bulamadım
Olabilir devlet ufaktan bi merak edebilir paranın kaynağını veya banka

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
Banka giriş çıkışlarına bağlı, sürekli yüksek meblağlarda para giriş çıkışı oluyorsa maaş dahil belki problem olmaz ama yine de aranırsın muhtemelen, banka seni arayıp paranın kaynağını nerden geldiğini vesaire sorabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka giriş çıkışlarına bağlı, sürekli yüksek meblağlarda para giriş çıkışı oluyorsa maaş dahil belki problem olmaz ama yine de aranırsın muhtemelen, banka seni arayıp paranın kaynağını nerden geldiğini vesaire sorabilir.
Olabilir devlet ufaktan bi merak edebilir paranın kaynağını veya banka
işte o biraz geriyo yani crypto işleminin nesini göstericem gösterdim diyelim bi sekilde kanıtladım her hangi bir vergi durumu olur mu sizce

CannPolat

80+
Paranın nereden geldiği ve ne için kullanılacağı önemli. Sonuç olarak bugün bir ev satmaya kalktığında çok daha fazlası geliyor hesabına. Bankanın incelemesine girer muhtemelen. Ancak herhangi bir şekilde vergi şeylerinin peşinize düşeceğini sanmıyorum.
Ancak parayı ticaret, iş vb. yollarla kazandıysanız bunun vergisini ödemekle mükellefsiniz Yüklü miktarları ödemenizin de en mantıklı ve sağlam yolu bir muhasebeciyle anlaşmaktır bana sorarsanız.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Kurşun
işte o biraz geriyo yani crypto işleminin nesini göstericem gösterdim diyelim bi sekilde kanıtladım her hangi bir vergi durumu olur mu sizce
Kriptoya vergi gelmedi sorun yok ve binance tr ile devlet+ bankalar anlasmalı paranın kaynağı belli olur yani sorun olmaz

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Onur Can
Resmi olarak bir vergi durumu onaylamadı yanlış bilmiyorsam, bir ara gündemdeydi sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranın nereden geldiği ve ne için kullanılacağı önemli. Sonuç olarak bugün bir ev satmaya kalktığında çok daha fazlası geliyor hesabına. Bankanın incelemesine girer muhtemelen. Ancak herhangi bir şekilde vergi şeylerinin peşinize düşeceğini sanmıyorum.
Ancak parayı ticaret, iş vb. yollarla kazandıysanız bunun vergisini ödemekle mükellefsiniz Yüklü miktarları ödemenizin de en mantıklı ve sağlam yolu bir muhasebeciyle anlaşmaktır bana sorarsanız.
crypto ticarete giriyor sanırım ama üstteki arkadas binance ile alakalı bir sey dedi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Arda doğan
Olur yetkililer ile konuş parayı varsa 2-3 banka hesabına her ay belli miktarda parça parça attırt gerekse 2-3 ay daha bekle bu süreçte ama başın ağrımasın işe vergi girmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom