Spesifik oyunlarda mavi ekran sorunu

marcinho

80+
Reaksiyon skoru
54
Steam üzerinden PUBG ve CS2 oynuyorum ve CS2 de de 1 kere yaşamak üzere PUBG de her oyuna girdiğimde kısa bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum defalarca format attım, farklı depolama kaynaklarına kurdum, defalarca sildim yeniden kurdum ancak bir türlü çözüm bulamadım bunun sebebi nedir, nasıl çözülür ?

occt indirip işlemci testi yapar mısın aldıgın kod nedir

Son düzenleme:
mavi ekranda hangi kodu alıyorsun onu yazar mısın birde
şunu dener misin 2 oyunda aynı diskte mi

Sistem özelliklerini yazabilir misin? Bir de sorununu detaylı anlatır mısın?
a 320 m a pro anakart
R5 3600
RX 570
16 ram
512 gb m2 kioxia
256 gb sata 3 ssd

hocam sorunu anlamadım ama yaşadıklarım şunlar; Pubg de ana menüde sorun yok ama oyun içi beklemede (oyuncu bekleme alanı) iken mavi ekran veriyor sebebini gram bilmiyorum m2 yi aldıktan sonra olmaya başladı alakalı mı bilmem. bir de CS2 de oyuna girerken 1 kere yaşadım daha sonra hiç olmadı. Mafia 2 de de aynı problem 1 kere oldu daha olmadı. sistem aşırı zorlanmadığı bir durumdayken mavi ekrana düşüyor sürekli devam eden de sadece pubg ne zaman oyuna girmeye çalışsam yaşanıyor.

a 320 m a pro anakart
R5 3600
RX 570
16 ram
512 gb m2 kioxia
256 gb sata 3 ssd

hocam sorunu anlamadım ama yaşadıklarım şunlar; Pubg de ana menüde sorun yok ama oyun içi beklemede (oyuncu bekleme alanı) iken mavi ekran veriyor sebebini gram bilmiyorum m2 yi aldıktan sonra olmaya başladı alakalı mı bilmem. bir de CS2 de oyuna girerken 1 kere yaşadım daha sonra hiç olmadı. Mafia 2 de de aynı problem 1 kere oldu daha olmadı. sistem aşırı zorlanmadığı bir durumdayken mavi ekrana düşüyor sürekli devam eden de sadece pubg ne zaman oyuna girmeye çalışsam yaşanıyor.
AIDA64 adlı programı indirip Sistem Kararlılık Testi yap bakalım işlemciye 10 dakika. Eğer mavi ekran falan verme durumu olmazsa FurMark adlı programı indirip ekran kartını 10-15 dakika teste sok bakalım. Bakalım onda mavi ekran verecek mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M2 SSD'ne CrystalDiskMark adlı programı indirip yazma ve okuma hız testi yaptın mı?

AIDA64 adlı programı indirip Sistem Kararlılık Testi yap bakalım işlemciye 10 dakika. Eğer mavi ekran falan verme durumu olmazsa FurMark adlı programı indirip ekran kartını 10-15 dakika teste sok bakalım. Bakalım onda mavi ekran verecek mi?

M2 SSD'ne CrystalDiskMark adlı programı indirip yazma ve okuma hız testi yaptın mı?
crystaldiskmarkda almam gereken kadar alıyorum dönüştürücü ile max verdiğini yani. aidayı deniyorum bitince sonucu ekleyeceğim.

+

aida64 de 11dk civarı yaptım sorun olmadı.

@Emre Zengin hocam aida64 testinde de furmark testinde de mavi ekran almadım. 10 ar dakika teste tabi tuttum sorun olmadı.

Son düzenleme:
crystaldiskmarkda almam gereken kadar alıyorum dönüştürücü ile max verdiğini yani. aidayı deniyorum bitince sonucu ekleyeceğim.

+

aida64 de 11dk civarı yaptım sorun olmadı.

@Emre Zengin hocam aida64 testinde de furmark testinde de mavi ekran almadım. 10 ar dakika teste tabi tuttum sorun olmadı.
Dönüştürücü ile mi kullanıyorsun. Ondan kaynaklı mavi ekran veriyor olabilir. Bir çıkar bakalım onu. Bakalım devam edecek mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,154
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri