federalper
80+ Silver
Banka Hesabımız Olmadan IBANA Para Yollama Böyle bir şey varsa bana şuan lazım tosla papara falan farketmez hepsi var bende pep falanda
ATM'den gönderebilirsin.Banka Hesabımız Olmadan IBANA Para Yollama Böyle bir şey varsa bana şuan lazım tosla papara falan farketmez hepsi var bende pep falanda
Veya atyorum papara ya parayı yükledim atm ye gidip bir ibana atabiliyor muyumBanka Hesabımız Olmadan IBANA Para Yollama Böyle bir şey varsa bana şuan lazım tosla papara falan farketmez hepsi var bende pep falanda
tamamdır bunu arıyordum teşekkürlerATM'den gönderebilirsin.
Böyle şeyler forumda yasakBanka Hesabımız Olmadan IBANA Para Yollama Böyle bir şey varsa bana şuan lazım tosla papara falan farketmez hepsi var bende pep falanda
Ama paparaya falan gidiyor mu bilmem.Veya atyorum papara ya parayı yükledim atm ye gidip bir ibana atabiliyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır bunu arıyordum teşekkürler
yok paparadan banka hesabına atacağımAma paparaya falan gidiyor mu bilmem.
normal bir soru sordum neresei yasak ?Böyle şeyler forumda yasak
Papara'dan parayı çekin sonra banka hesabına yükleyin o zaman.yok paparadan banka hesabına atacağım
normal bir soru sordum neresei yasak ?
Ne alaka?Böyle şeyler forumda yasak
paparadan sadece kendi hesabına para atabilirsinyok paparadan banka hesabına atacağım
normal bir soru sordum neresei yasak ?
para bende nakit var o parayı bir karta yüklememe gerek var mı yoksa atm ye vererek direk atabilir miyimPapara'dan parayı çekin sonra banka hesabına yükleyin o zaman.
nakit param var olabilir mipaparadan sadece kendi hesabına para atabilirsin
black card var da para bende nakit var atmye gidip bu nakit parayı ibana atabilir miyimbirde papara black değilse parayıda bankamatikten çekemezsin