Neler Yeni

BANKA HESABINA GELEN SON ÖDEME?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
arkadaşlar merhaba, normalde baya bir aydır banka ile kredi kartını kendi içinde çevirerek kullanıyodum kredinin asgari ödemesini çıkararak, bugün hesabıma girdiğimde banka hesabımda son ödeme tarihi diye bir şey gördüm, normalde şimdiye kadar bankada hiç böyle bir şey görmemiştim, ne anlama geliyor banka hesabındaki borcun tamamını kapatmamı mı istiyor sistem öyleyse neden böyle bir şey istiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim
Screenshot_2024-03-30-01-45-33-640_com.finansbank.mobile.cepsube-edit.jpg

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Banka kartı dediğin KMH hesabı galiba. O hesaptan aldığın para günlük faiz yiyor ve belli bir günde hesap çdeme tarihi oluyor. Ödemezseniz ne olur diye bankanızla görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka kartı dediğin KMH hesabı galiba. O hesaptan aldığın para günlük faiz yiyor ve belli bir günde hesap çdeme tarihi oluyor. Ödemezseniz ne olur diye bankanızla görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.
hocam daha önce hiç böyle olmamıştı uzun zamandır da kullanıyorum özellikle bu ay olması çok şaşırttı

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Kredi kartında 3 kez asgarisi ödenmezse donduruyorlar. Belki KMH da da ona benzer bir durum olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,644
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom