yusuftheayay
80+ Bronze
Ziraat al atmsi çok fazlaBanka kartı almak istiyorum hamgi bankanın kartını önerirsiniz ya da papara mı alıyım önerilerinizi bekliyorum
Ziraat al atmsi çok fazlaBanka kartı almak istiyorum hamgi bankanın kartını önerirsiniz ya da papara mı alıyım önerilerinizi bekliyorum
netflix vb yerlerden alışveriş yaptığında belirli bir yüzdeyi sana geri veriyor.Cashback özelliği ne işe yarıyor
Bayi Değil Şube Ne Bu MarketmiGaranti BBA
PAPARA banka değil arkadaşlar bayisi fln yok.
Evet uygulamada farklar yazıyor zaten biri onaylı hesaplara veriliyor biri onaysızlara da veriliyor en belirgin fark buPapara black kart ile lite kart arasında fark var mı
işte şubeBayi Değil Şube Ne Bu Marketmi
nasıl işliyor bu sistem? özelden anlatır mısınKesinlikle enpara hatta yanına da papara. Cashback müthiş bir nimet.
TEB ve papara alabilirsinBanka kartı almak istiyorum hamgi bankanın kartını önerirsiniz ya da papara mı alıyım önerilerinizi bekliyorum
Var knk lite kart işe para çekemiyosun diye biliyorum ama black kart ile para çekebiliyorsun hem black kart alırsan yatırma limitin felan da artıyorPapara black kart ile lite kart arasında fark var mı