Banka Kartı Önerisi

vecco

80+
Reaksiyon skoru
29
Dostlar ben ininal kullanıyordum ancak 18’ime girdim ve Ziraat Bankası veya Garanti Bankası VB. bir kart kullanmak istiyorum IBAN numarası olan bir hesabım olması gerek ama ininal gibi rahat yıllık ücret tahsis etmeyen kullanabileceğim kart var mı ? Anneme bir yerden para gelecek Ama IBAN olmadığı için atamıyorlar nasıl bir kart kullanmam gerek bunun için ?

Dostlar ben ininal kullanıyordum ancak 18’ime girdim ve Ziraat Bankası veya Garanti Bankası VB. bir kart kullanmak istiyorum IBAN numarası olan bir hesabım olması gerek ama ininal gibi rahat yıllık ücret tahsis etmeyen kullanabileceğim kart var mı ? Anneme bir yerden para gelecek Ama IBAN olmadığı için atamıyorlar nasıl bir kart kullanmam gerek bunun için ?
Garanti BBVA dostum.

Üniversiteye Gittiğin Zaman Burs veya Kredi Çıkarsa ZiraatBankası Hesabın Açılır.

ben 15 yaşındayım iş bankası ilk imza kartı kullanıyorum kartla her şey yapılıyor

Çoğu banka ücret almaz banka hesabından. Ama enpara açarsan bana teşekkür edersin.

Yapıkredi kardaş. Anlık hizmet.

Doğru :D Ama enpara banka değil :)
Banka? Kredi kartı var, banka kartı var, mobil şubesi var. Sadece şubesi yok. Ki gerekte yok. İlla şube arıyosan finansa gideceksin ki ben kapısından girmedim 1 senedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,192
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri