Neler Yeni

Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim?

Wocix

80+ Bronze
Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim? cüzdanımda fazla kart taşıymayı sevmiyorum bu kartları birleştirebiliyor muyum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ziraat'te Kombo Kart var, ikisi tek kartta. Diğer bankaların böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Aktaş
Yanlış Bilgilendirme
Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim? cüzdanımda fazla kart taşıymayı sevmiyorum bu kartları birleştirebiliyor muyum
Ziraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir.

Ayrıca diğer bankalarda 2 si bir arada kart olayı yok. Sadece kredi kartına kendi vadesiz hesabını tanımlayabilirsin. o yöntem kullanışsız.

Jüzdan Uygulamasını indirip kartlarını oraya kayıt ettirirsen o Uygulama sayesinde QR veya temazsız ödeme yapabilirsin. Öncelikle telefonunda NFC özelliği olması gerekir.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Furkan Demirtaş
Bankadan bankaya göre değişiyor tek kart olan bankalar var, hatta sanırım tüm bankalarda olması lazım neredeyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Aktaş
Öğrenci olmak şart değil hocam normal kullanıcı da alabiliyor
Bana vermedi istersen bi dene ziraat yakın bi zamanda ziraaat hesabı açtırp online üzerinden denedim Öğrenci olmanız gerekiyor dedi.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    98.8 KB · Hit: 32

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ziraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir.

Ayrıca diğer bankalarda 2 si bir arada kart olayı yok. Sadece kredi kartına kendi vadesiz hesabını tanımlayabilirsin. o yöntem kullanışsız.

Jüzdan Uygulamasını indirip kartlarını oraya kayıt ettirirsen o Uygulama sayesinde QR veya temazsız ödeme yapabilirsin. Öncelikle telefonunda NFC özelliği olması gerekir.
Daha bu hafta İş Bankasından Hesap kartı+Kredi kartı bir olan kart aldık.

++Halihazırda olan kredi kartı ve banka kartı birleştirmesi olacağını pek sanmıyorum ama ikisi bir arada kart veren bankalara giderek alabilirsiniz.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dostum kredi kartın varsa iş bitmiştir. Hesap kartı ile yapabildiğin tüm işlemleri kredi kartı ile de yapabiliyorsun. Hesaptan para çekme para yatırma gönderme vs vs. Bende kredi kartı olan bankaların hesap kartlarını yanımda taşımıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom