Bazı bankalarda var.Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim? cüzdanımda fazla kart taşıymayı sevmiyorum bu kartları birleştirebiliyor muyum
Ziraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir.Banka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim? cüzdanımda fazla kart taşıymayı sevmiyorum bu kartları birleştirebiliyor muyum
Öğrenci olmak şart değil hocam normal kullanıcı da alabiliyorZiraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir.
Bankadan bankaya göre değişiyor tek kart olan bankalar var, hatta sanırım tüm bankalarda olması lazım neredeyseBanka kartı ve kredi kartını birleştirebilir miyim? cüzdanımda fazla kart taşıymayı sevmiyorum bu kartları birleştirebiliyor muyum
Bana vermedi istersen bi dene ziraat yakın bi zamanda ziraaat hesabı açtırp online üzerinden denedim Öğrenci olmanız gerekiyor dedi.Öğrenci olmak şart değil hocam normal kullanıcı da alabiliyor
Anladım, benimki epey eski 2018'de almıştım belki değişmiştirBana vermedi istersen bi dene ziraat yakın bi zamanda ziraaat hesabı açtırp online üzerinden denedim Öğrenci olmanız gerekiyor dedi.
Daha bu hafta İş Bankasından Hesap kartı+Kredi kartı bir olan kart aldık.Ziraat Bankasında ver 2si bir arada kart. Fakat o karta sahip olmak için Öğrenci olmak gerekir.
Ayrıca diğer bankalarda 2 si bir arada kart olayı yok. Sadece kredi kartına kendi vadesiz hesabını tanımlayabilirsin. o yöntem kullanışsız.
Jüzdan Uygulamasını indirip kartlarını oraya kayıt ettirirsen o Uygulama sayesinde QR veya temazsız ödeme yapabilirsin. Öncelikle telefonunda NFC özelliği olması gerekir.
tabi olabilir .Rapor etmeden önce bilginin doğruluğunu teyit edin. Daha sağlıklı olur.Anladım, benimki epey eski 2018'de almıştım belki değişmiştir
Ben rapor etmedim hocam. Genelde sadece kaba dil'leri rapor ederim.tabi olabilir .Rapor etmeden önce bilginin doğruluğunu teyit edin. Daha sağlıklı olur.