Neler Yeni

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
senin istediklerini veren banka bulursan haber ette bizde alalım çünkü bu yazdıklarını veren yok :kekw:
İş bankası veriyor bakabilirsiniz öğrenci kartları genelde aidatsız kampanyalarıda güzel

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Şu an maximum genç ve axess öğrenci kart arasında kaldım axess in ilk yılı ücretsiz sonrası 150tl aidatlı
150 verin gitsin ne olacak bende de var axess bi 7, 8 kredi kartım var hepsine aidat ödüyorum ama işimi görüyor 12ye bölseniz 150 tlyi 12.5 tl yapar ayda çıtır çerez para, kampanyalardan zaten o parayı çıkartıyorsunuz rahatça
Mesaj otomatik birleştirildi:

150 tl para mı şu an çoğu kredi kartının aidatı 800 - 900 tlden başlıyor sana o aidatı çıkartacak kadar para kazandırıyor bu kadar ölücü olmaya gerek yok

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
150 verin gitsin ne olacak bende de var axess bi 7, 8 kredi kartım var hepsine aidat ödüyorum ama işimi görüyor 12ye bölseniz 150 tlyi 12.5 tl yapar ayda çıtır çerez para, kampanyalardan zaten o parayı çıkartıyorsunuz rahatça
Evet 150 tl çok yüksek değil

Şu 3 kart arasındayım şu an, 1 tanesi aidatlı diğerleri değil

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Sezer TAŞBAŞI
iş bankası kullanıyorum, aidat yok sanırım en azından ben bilmiyorum

bi yerde çalışmıyorum 250k limit verdiler
lan 3 yıldır çalışıyorum 1 ay ödeme aksatmadım asgari bile ödemedim sadece askere gittim o boşluğum var 6 aycık. 89 küsürden 90 bin yaptıramadım bi. lazım olduğundan değil düz olsun diye şey ettim inana bindi denedim denedim olmadı. sana 250 vermiş. bravo iş bankası

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
lan 3 yıldır çalışıyorum 1 ay ödeme aksatmadım asgari bile ödemedim sadece askere gittim o boşluğum var 6 aycık. 89 küsürden 90 bin yaptıramadım bi. lazım olduğundan değil düz olsun diye şey ettim inana bindi denedim denedim olmadı. sana 250 vermiş. bravo iş bankası
maaşınızı bilemiyorum ama yüksek ihtimalle maaşınızın 4 katından yukarı çıkmıyordur. biraz araştırınca fark ettim iş bankası verdikten sonra çok yüksek limit veriyor kiminede düzgün bir şey vermiyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Evet 150 tl çok yüksek değil

Şu 3 kart arasındayım şu an, 1 tanesi aidatlı diğerleri değil
Aralarında sıralama yapmamı istersen
Kendi deneyimlerim
Limit olarak Axess >> İş > Yapıkredi
Kampanya olarak Axess >> İş >> Yapıkredi

Akbank'ın birkaç sorunu oldu geçmişte ondan insanlar biraz mesafeli duruyor ama güvenli bir sorun olmaz eğer ilerisinde başka planların varsa yani Premium kart düşünüyorsan en kaliteli premium kart açık ara iş bankası daha doğrusu tek kaliteli premium kart ( amex kart ve birkaç istisna dışında )

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Sezer TAŞBAŞI
maaşınızı bilemiyorum ama yüksek ihtimalle maaşınızın 4 katından yukarı çıkmıyordur. biraz araştırınca fark ettim iş bankası verdikten sonra çok yüksek limit veriyor kiminede düzgün bir şey vermiyor
maximum genç kullanıyorum ondan da olabilir sanıyorum. akbankla bi işim olmuştu hesap açtım axess baya güzel teklifler sunmuştu.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
kredi notunu kontrol ediyor musun ilk kredi kartı kullandığım aylarda ekstre öncesi ödeme yaptığımdan limit arttıramamıştım bende de tüm bankalar toplam 350 civarı

maximum genç kullanıyorum ondan da olabilir sanıyorum. akbankla bi işim olmuştu hesap açtım axess baya güzel teklifler sunmuştu.
genç kartlara hiçbir banka limit vermiyor adam gibi normal maximum karta geçin

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
maximum gençte en yüksek limit 20k daha üstüne çıkılmıyor arayıp sordum o yüzdendir

Aralarında sıralama yapmamı istersen
Kendi deneyimlerim
Limit olarak Axess >> İş > Yapıkredi
Kampanya olarak Axess >> İş >> Yapıkredi

Akbank'ın birkaç sorunu oldu geçmişte ondan insanlar biraz mesafeli duruyor ama güvenli bir sorun olmaz eğer ilerisinde başka planların varsa yani Premium kart düşünüyorsan en kaliteli premium kart açık ara iş bankası daha doğrusu tek kaliteli premium kart ( amex kart ve birkaç istisna dışında )
evet akbank ile olan şeyleri duymuştum akbanka başvuracağım sonra birde iş bankasını deneyeceğim belki iş bankasıda çıkar

Top Bottom