Kredi Kartı Önerisi?

bende hiç kredi kartı kullanmamıştım daha önce direkmen 50 bin limit verdiler keşke hiç başvurmasaydım hala borçları bitmedi :)

gecmisim var ama toplasan 5 islem yapmadim hayatimda kredi kartindan ve hep 400 500 tl lik islemlerdi sans isi bence birazda.
İşlemden ziyade yılı önemli, mesela gelirin varsa ve bomboş duran ya da çok az harcama yapılsa da düzenli ödenen bir kart varsa kredi notu artıyor. Geçmişte kredi çektiysen ve düzenli ödediysen o da notu yükseltir.

Gelirin ne kadar olduğuna göre de değişiyor bu arada gelir yüksekse ve memur gibi garanti bir işse de baştan yüksek limit verilenler oluyor.

bende 18 yaşındayım düzenli her ay 10k felan para harcıyorum o karttan faturaları felanda ben ödüyorum. 1 yıla yaklaştı hala kredi kartı vermediler. daha önce çalıştım ama sigorta yaptırmamıştım o yüzden çıkmıyor herhalde.

Geçmişim temiz, borcum yok ancak kredi kartı vermiyorlar diyen kişiler iş bankası hesabı yoksa iş bankasına gitsin hesap açtırmak için. Şurada falanca bir yerde şu işe gireceğim desin. 18 yaş üzerinde genç ise maaş miktarını da fazla abartmasın. (Asgarinin az üzerini söylesin) zaten maaş konusunda ne ücretle anlaştınız diye soracak hesabı açacak olan personel. Daha sonra hesap açtırırken sana otomatikmen kredi kartı tahsil eder söylediğin maaş kadar limitli. Veya hesabı açtırırken kredi kartı da istiyor musunuz diyebilir. Banka hesabı açtırır çıkarsın evine de kredi kartın ve banka kartın bir müddet sonra gelir. Ancak dediğim gibi kredi kartı istiyorum lafını etme. Sadece "İş için hesap açtırmak istiyorum" diyeceksin. Her türlü kredi kartını da itelerler zaten.

Bide kredi kartlarını kullanırken yarını düşünün. Kimse bedavaya mal almıyor Bazı insanlar aman s... öderiz bir gün diye diye icralık oluyor aman dikkat.

Son düzenleme:
Geçmişim temiz, borcum yok ancak kredi kartı vermiyorlar diyen kişiler iş bankası hesabı yoksa iş bankasına gitsin hesap açtırmak için. Şurada falanca bir yerde şu işe gireceğim desin. 18 yaş üzerinde genç ise maaş miktarını da fazla abartmasın. (Asgarinin az üzerini söylesin) zaten maaş konusunda ne ücretle anlaştınız diye soracak hesabı açacak olan personel. Daha sonra hesap açtırırken sana otomatikmen kredi kartı tahsil eder söylediğin maaş kadar limitli. Veya hesabı açtırırken kredi kartı da istiyor musunuz diyebilir. Banka hesabı açtırır çıkarsın evine de kredi kartın ve banka kartın bir müddet sonra gelir. Ancak dediğim gibi kredi kartı istiyorum lafını etme. Sadece "İş için hesap açtırmak istiyorum" diyeceksin. Her türlü kredi kartını da itelerler zaten.

Bide kredi kartlarını kullanırken yarını düşünün. Kimse bedavaya mal almıyor Bazı insanlar aman s... öderiz bir gün diye diye icralık oluyor aman dikkat.
bu şekilde verdiler banada 6k kredi kartını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri