Kredi kartı geçmişi olmayan birine verilecek maks limit 2 bin 5 bin falan olur zamanla artar.Yaşım 18 bilgisayar toplamak istediğim için limiti 40-50 bin olan bir kredi kartı önerisine ihtiyacım var.İyzico kredi kartını tercih edesim var fakat limit konusunda pek bir şey bilmiyorum öneride bulunursanız sevinirim.
Kredi kartı geçmişi olmayan birine verilecek maks limit 2 bin 5 bin falan olur zamanla artar.
Siz ne önerirsinizKredi kartını verip vermeyecekleri önemli. O kadar limiti zaten vermezler.
Hangisi hoşuna gidiyorsa. Kampanyaların bolluğu olan yerden alırsan daha iyi olur.
Aidatı olmayan ve sana kart verecek herhangi birinden al zaten amaç kredi notunu yükseltmek olacak. Bankalar arası çok fark olduğunu da sanmıyorum.Siz ne önerirsiniz
Garanti bankasının Bonus Flex i var aidatsız. Garanti bankasının mobil uygulaması da gayet başarılı.Aidatı olmayan ve sana kart verecek herhangi birinden al zaten amaç kredi notunu yükseltmek olacak. Bankalar arası çok fark olduğunu da sanmıyorum.
Online olanlar genelde başka kredi kartın yoksa başvurunu reddeder o yüzden şubesi olan bir yerden alsan daha iyi.
bana direkt 175k dan açtı insafsızlarKredi kartı geçmişi olmayan birine verilecek maks limit 2 bin 5 bin falan olur zamanla artar.
Geçmişiniz vardır illaki, sıfırdan vermezler genelde öyle limitleri.bana direkt 175k dan açtı insafsızlar
gecmisim var ama toplasan 5 islem yapmadim hayatimda kredi kartindan ve hep 400 500 tl lik islemlerdi sans isi bence birazda.Geçmişiniz vardır illaki, sıfırdan vermezler genelde öyle limitleri.
Dur tahmin edeyim Garanti değil mibana direkt 175k dan açtı insafsızlar