Kredi Kartı Önerisi?

Neo|

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
94
Yaşım 18 bilgisayar toplamak istediğim için limiti 40-50 bin olan bir kredi kartı önerisine ihtiyacım var.İyzico kredi kartını tercih edesim var fakat limit konusunda pek bir şey bilmiyorum öneride bulunursanız sevinirim.

Yaşım 18 bilgisayar toplamak istediğim için limiti 40-50 bin olan bir kredi kartı önerisine ihtiyacım var.İyzico kredi kartını tercih edesim var fakat limit konusunda pek bir şey bilmiyorum öneride bulunursanız sevinirim.
Kredi kartı geçmişi olmayan birine verilecek maks limit 2 bin 5 bin falan olur zamanla artar.

Kredi kartını verip vermeyecekleri önemli. O kadar limiti zaten vermezler.
Hangisi hoşuna gidiyorsa. Kampanyaların bolluğu olan yerden alırsan daha iyi olur.

Siz ne önerirsiniz
Aidatı olmayan ve sana kart verecek herhangi birinden al zaten amaç kredi notunu yükseltmek olacak. Bankalar arası çok fark olduğunu da sanmıyorum.

Online olanlar genelde başka kredi kartın yoksa başvurunu reddeder o yüzden şubesi olan bir yerden alsan daha iyi.

garanti almıştım 3k limit verdiler otomatik arttırmayı kabul ettim herhangi bir maaş geliri olmamasına rağmen 22k limit verdiler 8-9 ay sonra

Öyle direk yüksek limit vermezler. Önce banka hesabı açıp sana verilen kartı aktif olarak kullanman lazım zamanla limitin yükselmeye başlar.

Aidatı olmayan ve sana kart verecek herhangi birinden al zaten amaç kredi notunu yükseltmek olacak. Bankalar arası çok fark olduğunu da sanmıyorum.

Online olanlar genelde başka kredi kartın yoksa başvurunu reddeder o yüzden şubesi olan bir yerden alsan daha iyi.
Garanti bankasının Bonus Flex i var aidatsız. Garanti bankasının mobil uygulaması da gayet başarılı.

Teşekkür ederim

Geçmişiniz vardır illaki, sıfırdan vermezler genelde öyle limitleri.
gecmisim var ama toplasan 5 islem yapmadim hayatimda kredi kartindan ve hep 400 500 tl lik islemlerdi sans isi bence birazda.

Geri