Neler Yeni

Bankadan Altın Alınır Mı

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
Bankadan altın almak mantıklı mı ? Biliyorsunuz bu aralar altın fırlayacak haberleri var o yüzden bankadan gram altın almayı düşünüyorum sizce ? Bütçe 9k

jaguar66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdullah
Hırsızlık ihtimaline karşı bankadan almak iyidir. Öyle bir dert yoksa fiziki olarak almak biraz daha karlı olur
YTD.

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hırsızlık ihtimaline karşı bankadan almak iyidir. Öyle bir dert yoksa fiziki olarak almak biraz daha karlı olur
YTD.
Mantıklı mı yani kâr getirir mi şöyle nisana kadar falan

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
hocam onun garantisini kimse veremez. çıkar dediler indi, iner dediler çıktı. ama her türlü TL'den kalmaktan iyidir
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim iyi günler.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Bankadan altın almak mantıklı mı ? Biliyorsunuz bu aralar altın fırlayacak haberleri var o yüzden bankadan gram altın almayı düşünüyorum sizce ? Bütçe 9k
9k için bankadan almam fiziki alabilirsin zaten toplasan 4 Gr anca alırsın ya da 5gr lakin 1kg 2kg filan alıyorsan bankadan alın

Rufo

80+
Fiziki daha karlı olur bankalar daha fazla makas atıyor diyebiliyorum. (Beklenti artacağı yönünde ama bu işler hiç belli olmaz. Bi olay olur hop dip yapar bi olay olur beklediğinden de fazla artar.)

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
Fiziki daha karlı olur bankalar daha fazla makas atıyor diyebiliyorum. (Beklenti artacağı yönünde ama bu işler hiç belli olmaz. Bi olay olur hop dip yapar bi olay olur beklediğinden de fazla artar.)
İşte bende o yüzden bankadan istiyorum anlık yükselir hop diye satarım diye 😅

• Hahaha
Reaksiyonlar: Rufo
fiziki al bankada makas farkı çok fazla ve altın evet dolar bazında 2070 dolar üzerinde tutunduğu vakit 2300 dolar hedefi olur YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom