Bankadan Altın Havalesi Gram Üzerinden Nasıl Gerçekleştirilir?

larenno

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhaba,
Arkadaşıma 2 altın borcum var ve borcunu istediği için göndermek istiyorum fakat TL karşılığı değil altının gram karşılığını istiyor. Şehirler arası olduğu için bizzat teslim edemiyorum altın hesabı açıp gram göndermek istiyorum. Mümkün mü? Bugün bankacıyla konuştuğumda gram cinsinden altınınızı yatırabilirsiniz ama havale TL olarak gönderilir dedi. Bilen biri yazabilir mi?

2 tane gram kaç tl ediyorsa o kadar para göndermeyi neden reddediyor arkadaşın? İsterse arkadaşın gidip kuyumcuya sorsun 2 gram fiyatını ona göre para gönderirsin yani bunu arkadaşının reddedecek ne sebebi olabilir gıcık mı arkadaşın?

2 tane gram kaç tl ediyorsa o kadar para göndermeyi neden reddediyor arkadaşın? İsterse arkadaşın gidip kuyumcuya sorsun 2 gram fiyatını ona göre para gönderirsin yani bunu arkadaşının reddedecek ne sebebi olabilir gıcık mı arkadaşın?
Hayır ondan dolayı değil, düğünü var ve hediye olarak takmak istiyor. Bozdurup TL karşılığını gönderdiğimde tekrar altın satın alması gerekiyor ve altın başına 4 bin TL gibi bir zararı oluyor. Eğer ben altının alış fiyatını göndereceksem bu sefer de ben zarara uğruyorum. Verdiği altınları kullanmadım direkt teslim etmek istiyorum.

Hayır ondan dolayı değil, düğünü var ve hediye olarak takmak istiyor. Bozdurup TL karşılığını gönderdiğimde tekrar altın satın alması gerekiyor ve altın başına 4 bin TL gibi bir zararı oluyor. Eğer ben altının alış fiyatını göndereceksem bu sefer de ben zarara uğruyorum. Verdiği altınları kullanmadım direkt teslim etmek istiyorum.
Dediğiniz zarar 4 bin mi daha az olması gerekmez mi? Ayrıca burdaki tek çözüm altının alış fiyatından göndermeniz gibi görünüyor. Bilgili arkadaşlar varsa onlarda yazsınlar.

Geri