Neler Yeni

Bankadan özel numara ile ararlarmı

Samet2005

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet öğütlü
Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin tl borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
eğer akşam evine mali şube gelmezse sıkıntı yok

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Bankalar 444 veya 0850 Kullanılrlar.
Büyüh itimalle doğru yaptın.
E Devlet var bakabilrsin oradan borç (Allah Muhafaza) var mı diye

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Telefonu googlede sorgulat dolandırıcı olabilir hem seni niye arıyor baban varken?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Doğru yaptın banka seni öyle arayıp babanın adını sorup 10 bin tl borcun var demez. Borcu varsa babanın baban bilir zaten e devlete gir kayıtlı olduğu bankalara sorsun sorun çözülür.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,046
İsim
Mert Can Ergün
öyle şeylere inanma babanın borcu için seni aramazlar onlar her şeyi bilirler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ticari müşterisi değilsen alamazlar. Ayrıca babanın borcu varsa seni alamazlar babanı doğrudan ararlar.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Banka değildir büyük ihtimal özel numaraya engel koy arıyan seni numara ile arasın

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
senden kirk tane teyit almadan babanin borcunu soylemezler

Top Bottom