Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin tl borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
aksama evinde icra memurlarini gormezsen dogru yapmisin demektirArkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Bankalar 444 veya 0850 Kullanılrlar.Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Telefonu googlede sorgulat dolandırıcı olabilir hem seni niye arıyor baban varken?Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Doğru yaptın banka seni öyle arayıp babanın adını sorup 10 bin tl borcun var demez. Borcu varsa babanın baban bilir zaten e devlete gir kayıtlı olduğu bankalara sorsun sorun çözülür.Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Arkadaşlarının seni trollemiş olma ihtimali var mı?Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
Ticari müşterisi değilsen alamazlar. Ayrıca babanın borcu varsa seni alamazlar babanı doğrudan ararlar.Arkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba
senden kirk tane teyit almadan babanin borcunu soylemezlerArkadaşlar merhaba az önce özel numaradan sesi bile tam anlaşılmayan biri bankadan arıyoruz diyerek adımı sordu ve babamın adını sordu babanınız 10bin TL borcu var dedi ve bende kapattım doğrumu yaptım acaba