Neler Yeni

BANKALARA KART BAŞVURUSU YAPACAĞIM AMA KAFAM KARIŞIK

p_enes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Enes Pelit
Dostlar merhaba 18 yaşıma gireli birkaç gün oluyor ve bankalarla ilgili aklıma bir soru takıldı. Sizden bu yüzden yardım istemeye geldim. Aşağıdaki soruma cevap verirseniz çok memnun olurum.

Herhangi bir bankanın banka kartı için başvuruda bulunacağım. Kartın geleceği adres olarak ilimde bulunan bir şubesini falan seçebiliyor muyum? Mesela ben Akbank için bir hesap oluşturup mobil uygulamasından daha sonra kart başvurusunda bulunsam adres olarak evi yazmak yerine ilimde bir şubesini yazsam olur mu? Çünkü vaktimin çoğu okul ve kurs gibi yerlerde geçiyor evde ise bu kartı alabilecek birisi yok (olsa bile benim imzam gerekiyor mu kartı almak için onu da bilmiyorum). Yani sözün özü kartım şubenin birisine gitse ben oraya gidip kartımı alabilir miyim?

p_enes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Enes Pelit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi olabilir mi peki bankanın bir şubesinden kartımı alabilir miyim? Öyle bir şey oluyor mu?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Tekin Ayber
Bankalar zaten müşteri çekmek için her yolu mübah sayarlar, istediğin banka ve şubesinden alabilirsin ama sen yine de imza atmadan önce bu isteğini de garantile öyle sözleşmeye imza at.

Bir de kart için eğer kullanım limiti filan için bazı şeyler sorabilirler, gelir gider filan çünkü bedava kimse kimseye borç vermez, ödeyemediğin zaman da ailenin ve senin üzerinize olan şeyleri haciz etme yetkisi alırlar her sözleşmede... Yani çok karışıktır kk sözleşmeleri, dikkat et.

p_enes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Enes Pelit
Kredi kartı çıkartmak istemiyorum. Vadesiz bir hesap oluşturup kendi çapımda ufak miktarlarımı yönetebileceğim bir şey olsun istiyorum. Bunun için normal bir banka kartı çıkarabilirim değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartı çıkartmak istemiyorum. Vadesiz bir hesap oluşturup kendi çapımda ufak miktarlarımı yönetebileceğim bir şey olsun istiyorum. Bunun için normal bir banka kartı çıkarabilirim değil mi?
Hani şey gibi papara kartları gibi. Hesabında ne kadar varsa o kadarı kullanabildiğin kartlar.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Tekin Ayber
Kredi karttı anlamışım, hızlı okumuşum :)

Ziraat Bankası kullanabilirsin, herhangi bir şubesinden kartını alabilirsin, kk istemediğini de mutlaka söyle ki onu vermezler sen söylediğinde...
Neden ziraat çünkü devlet işleri için en çok kullanılan en büyük bankadır. Ösym sınavları filan fişman her şey var ama sen bilirsin, sana yakın her hangibitr banka ve şubesinden direkt kartı hemen alabilirsin, normal banka kartları eğer varsa anında verilebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun filan ödemesi için diyorsan onu ben bilmem, başkaları yazar :(

p_enes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Enes Pelit
Hayır oyun ödemeleri için falan değil normal günlük kullanım için tarzı. Bir de şey de var. Öğrendim ki bazı bankalar yeni müşterilerine özel davet kampanyasıyla bazı ödüller veriyor. Mesela Garanti BBVA 750 TL veriyor. Şartları da geçerli bir davet kodunu kullanıp kartlarından birisine başvurmak. Örnek tabii ki bu. Bu arada verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom