𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,557
Değerli dostlar 2 veya 3 hafta önce PC veya telefon tam hatırlamıyorum hesaba giriş yapıp ürün sipariş verdim sonrasında hesaptan attı tekrar girmeye çalışınca hesap kilitlendi alışılmadık bir yerden giriş yapıldı uyarı vs verdi fakat her zaman kullandığım pc'ydi giriş yaptığım cihaz sonrasında şifreyi sıfırladım hesap açıldı fakat sipariş iptal olmuştu :/ halihazırda hesabı açılmayan vs varsa aşağıdaki numara Amazon'un numarası bu numaradan ulaşıp gerekli doğrulamayı yaptığınız'da görüşme yapabilir ve probleminizi dile getirebilirsiniz.
Ayrıca yer yer Amazon'daki beni arayın ve chat sistemindede problem oluyor çalışmıyor keza şuan 3 gündür bende çalışmıyor sadece mail çalışıyor ama orayada bakan yok yıllardırda bakan olmadı bu numara ile bu problemide aşıyorsunuz kaydedin lazım olur konuyu dostlar
İlgili numara: +908006212170
Ayrıca yer yer Amazon'daki beni arayın ve chat sistemindede problem oluyor çalışmıyor keza şuan 3 gündür bende çalışmıyor sadece mail çalışıyor ama orayada bakan yok yıllardırda bakan olmadı bu numara ile bu problemide aşıyorsunuz kaydedin lazım olur konuyu dostlar
İlgili numara: +908006212170