Neler Yeni

Yardım Bannerlord Aldığım Şehirleri Vermiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan Kert
Arkadaşlar gördüğünüz haritada nerdeyse sadece ben şehir ve kale alıyorum oyunda klan seviyem 6 olana kadar ve para kazanana kadar 4-5 adet şehrim 2 3 tane kalem vardı şimdi savaşlardan sonra ele geçirildi başka lord aldı falan filan derken 2 şehir 1 kale ile kala kaldım. Aldığım hiçbir şehir veya kale bana verilmiyor sebebi nedir ? Nüfuzum yüksek sayılır klan seviyem 6 fazla yerleşkemde yok nasıl çözerim bu olayı. Batanyanın başına geçemezsem kendi krallığımı kurayım diyorum bari.

Ekran görüntüsü 2023-07-31 214641-min.png

Ekran görüntüsü 2023-07-31 214506.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Nüfusu arttırıp ilişkilerini güçlendirirsen veriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Yuzarsef
Aga destekçin yok ise normal.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Arkadaşlar gördüğünüz haritada nerdeyse sadece ben şehir ve kale alıyorum oyunda klan seviyem 6 olana kadar ve para kazanana kadar 4-5 adet şehrim 2 3 tane kalem vardı şimdi savaşlardan sonra ele geçirildi başka lord aldı falan filan derken 2 şehir 1 kale ile kala kaldım. Aldığım hiçbir şehir veya kale bana verilmiyor sebebi nedir ? Nüfuzum yüksek sayılır klan seviyem 6 fazla yerleşkemde yok nasıl çözerim bu olayı. Batanyanın başına geçemezsem kendi krallığımı kurayım diyorum bari.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Lordlarla / leydilerle ilişki kas oylamalarda sana versinler, esir bağışla asker bağışla vs. vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan Kert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nüfusu arttırıp ilişkilerini güçlendirirsen veriyorlar
Lordlarla ilişkimde iyi aslında her şehir veya kale verdiğimde ilişki geliyo büyük klanlardaki lordların hepsiyle ilişkşm 90+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar kontrol ettim hatta en düşük ilişkim 94 tüm klanlar için söylüyorum. Orman kardeşliği diye bi klan var onlarla -67 sadece onlar da paralı asker galiba

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Nüfusunu arttır ilişkilerini güçlendir verirler ama her aldığın senin olmaz genelde dengeli bir şekilde klanlara dağıtıyorlar.
Ben bazen bir krallıga girip orda kral olmaya çalısıyorum bazende kendi krallıgımla tüm dünyaya meydan okuyorum.Sen de oyunu nasıl oynamak istediğine karar verip öyle oynayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan Kert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nüfusunu arttır ilişkilerini güçlendir verirler ama her aldığın senin olmaz genelde dengeli bir şekilde klanlara dağıtıyorlar.
Ben bazen bir krallıga girip orda kral olmaya çalısıyorum bazende kendi krallıgımla tüm dünyaya meydan okuyorum.Sen de oyunu nasıl oynamak istediğine karar verip öyle oynayabilirsin.
Ben şıanlık krallık bana kalır kafasındayım kalmazsa eğer savaş açarım ama 2 şehrim var bu halde yapamam o işi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buga falanmı girdi diye düşünüyorum o raddeye geldim

Top Bottom