Neler Yeni

Yardım Bannerlord bazı şehirlere girince çökme sorunu

Varex8

80+
Bannerlord'da Myzea gibi bazı imparatorluk şehirlerine girince veya kuşatma yapıp saldırmaya geçince bu hatayı alıyorum ve bilgisayar biraz kafayı yiyor yeniden başlatmadan da düzelmiyor. Bu hatayı alan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sistem: RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / A520M-E Anakart / R5 5600 İşlemci

Ekler

• hata.png
    hata.png
    3.3 MB · Hit: 38

Barogg

80+
Bannerlord'da Myzea gibi bazı imparatorluk şehirlerine girince veya kuşatma yapıp saldırmaya geçince bu hatayı alıyorum ve bilgisayar biraz kafayı yiyor yeniden başlatmadan da düzelmiyor. Bu hatayı alan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
merhaba bende aylardır aynı hatayı alıyorum hiç bir çözüm bulamadım sizin bulabildiğiniz bir çözüm var mı?

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
M.Rüzgar Özen
Oyunu bilmiyorum ancak bazen npcler ve yaratıkların fazla olması sistem yükünü arttırıyor. Başka oyunlardada aynı şekilde bu tip sorunlar olabiliyordu. Hatta bir oyun için redditte öldürürlmemesi gereken npcler ve öldürülebilir npcler adlı bir liste vardı optimizasyonu arttırmak için.

Varex8

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu bilmiyorum ancak bazen npcler ve yaratıkların fazla olması sistem yükünü arttırıyor. Başka oyunlardada aynı şekilde bu tip sorunlar olabiliyordu. Hatta bir oyun için redditte öldürürlmemesi gereken npcler ve öldürülebilir npcler adlı bir liste vardı optimizasyonu arttırmak için.
Maalesef ekran kartı kaynaklı ama çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,068,106
Üyeler
169,673
Son üye