Neler Yeni

Banzai 2 ofis koltuğu sahibinden

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Linkteki koltuğun sıfır olduğu söyleniyor. Kendi sitesinden 10 bin daha ucuz, garantisi yok, nasıl böyle ucuza satabiliyorlar , orda almadan önce de kurulum yapılıyormuş, test edebileceğim. Kırık arıza durumu varsa belli olur herhalde. Ama bu fiyatlandırma nasıl yapılıyor mantığı nedir?

ee garantisi yok fiş yok fatura yok normal satıcının adı gamze kurumsal bir isim de değil ikinci el olma ihtimali yüksek böyle açıklamaya şa şalı yazılara bakmayın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ee garantisi yok fiş yok fatura yok normal satıcının adı gamze kurumsal bir isim de değil ikinci el olma ihtimali yüksek böyle açıklamaya şa şalı yazılara bakmayın
Ofis ismini sordum mesaj olarak, ben de çok huylandım hocam . Çekmeköy depomuzdan gelecek falan yazmış da kolpa gibi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Ofis ismini sordum mesaj olarak, ben de çok huylandım hocam . Çekmeköy depomuzdan gelecek falan yazmış da kolpa gibi
ya fark etmez ki isterse mobilya dükkanı olsun biz mobilyacı değildir deposu yoktur demiyoruz ki kendisi diyor yetkili bayi değilim diye ee bu koltuğu nerden bulmuşta satıyor (toplam 2 tane satışta ürünü var) 🤣

Top Bottom