Hocam bayern yine şaşirtmıyor dsoru başlıkta
10 tl ye 1.3k veren kupon yaptım neredeyse her şey tuttu inter 3 oranlık korner tutturdum bundan yatarsam ispanyaya gider önce xaviyi sonra nagelsmannı...Hocam bayern yine şaşirtmıyor d
Hocam 10 korner olur gibi. Ama sonlara doğru tahminimce10 TL ye 1.3k veren kupon yaptım neredeyse her şey tuttu inter 3 oranlık korner tutturdum bundan yatarsam ispanyaya gider önce xaviyi sonra nagelsmannı...
valla ne zaman olduğu çok umruumda değil olsun yetiyo inşallah şu kupon tutsun bir daha kumara bulaşmam yaş zaten 16 sigara kumar her şey varHocam 10 korner olur gibi. Ama sonlara doğru tahminimce
deme öyleGeçmiş olsun knk. 10 korner zor.
1 korner anca oldu biraz zor gibi
1 korner anca oldu biraz zor gibi
Maçın sonlarına doğru daha çekişmeli olacak. Yıllardır böyle büyük maçlar. Eminim ki bu da böyle olcak. Yani bu daha fazla korner demek.Geçmiş olsun knk. 10 korner zor.
Barça harbiden bitmiş. Messi ne büyük adammış aga. Bir kez daha anladım. Bu takımı yıllarca uclde taşımış.koskoca yarı da 1 korner olurmu allah belanızı versin bir gencin hayalleriyle oynadınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar heyecanlı olur dedik ama tabi barça garanti elenince adamlarda ruh kalmadı inter kaybetseydi k0pek gibi oynarlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayallerim vardı, rust alacaktım rdr2 alacaktım.. sınıfa lahmacun ısmarlayacaktım...
şimdi ispanyaya biletimi aldım önce xaviyi sonra naglesmanı ****
ölü gibi oynuyolar sahada yürüyolar 3 gol var 2 korner olmuş messi çok büyük çok şimdi messi olsa 5 gol 20 korner olur yarın sabah köşeyi döndürtürdüBarça harbiden bitmiş. Messi ne büyük adammış aga. Bir kez daha anladım. Bu takımı yıllarca uclde taşımış.
Bu adam ben , bu adam ben kankaavalla ne zaman olduğu çok umruumda değil olsun yetiyo inşallah şu kupon tutsun bir daha kumara bulaşmam yaş zaten 16 sigara kumar her şey var