Barfiks nasıl çekilir?

Reaksiyon skoru
75
İyi forumlar yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum boyum 183 kili 75-85 arası fakat kendimi barfiks yaparken yukarı çekemiyorum bir kere hile olmuyor bir yerde hatamı yapıyorum bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Desteki barfisk ya da negatif yapabilirsin. Barfisk zor ben böyle denemiştim. Faydalı oluyor

kademeli barfiks makineleri var ağırlığının bir kısmını sendne alıyor destek atıyor alttan o yoksa ayağının altına çapraz olucak şekilde lastik geçir yukarı destek atsın bunlarla bi süre devam et sıkılıp bükülme salonda zamanla artıcak millete aldırış etme,
2. si barfiks biraz farklı bölgelerden gücü alır - %60 sırt kanat bölgesi - %30 omuz %10 bilek kavrama gücünden dolayı bu bölgeleri çalıştır ( not : barfiks çekerken omzunun zorlandığını kasıldığını hissetmiyorsan omuzu azaltıp dahada cok sırta yönelebilrisin

En etkili barfiks geliştirme yöntemlerinden biri de asılı kalmaktır. Kalabildiğin kadar asılı bekle. Bir zaman sonra 3 tane çekmeye çalış. Zaman geçtikçe 5-7-10 gibi yükseltmeye çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,449
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri