Neler Yeni

Barfix performansımı nasıl geliştirebilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Hocamlar bende skolyoz var diye eve 450 TL'ye barfix çubuğu aldım ancak max 3 tane çekebiliyorum o da zorla, barı bıraktıktan sonra kollarım karıncalanıyor gibi oluyor sebebi nedir? Bir instagram reelsinde bi abi barfix performansı için dumbell hammer yapın demişti ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :D

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocamlar bende skolyoz var diye eve 450 TL'ye barfix çubuğu aldım ancak max 3 tane çekebiliyorum o da zorla, barı bıraktıktan sonra kollarım karıncalanıyor gibi oluyor sebebi nedir? Bir instagram reelsinde bi abi barfix performansı için dumbell hammer yapın demişti ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :D
3 tane çekebiliyorsan güzel statik bekleme yap zamanla gelişirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
Hocam youtubeye yazarsan bunu barfix çubuğunda yapılan bir kaç hareket var ters barfix gibi bekleme gibi hem hareketi görürsün hemde daha doğru bilgi verirler

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam youtubeye yazarsan bunu barfix çubuğunda yapılan bir kaç hareket var ters barfix gibi bekleme gibi hem hareketi görürsün hemde daha doğru bilgi verirler
önerdiğin bi video var mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom