Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
images (10).jpeg

Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi

Zannetmiyorum fazla bir şey yapmazlar lakin bu kendinizin de düzeltebileceği bir durum.

Barfiks çek diyip yolluyor

bi liste veriyorlar pozisyonların bulunduğu onları tekrarlamanı istiyorlar bende de benzer bir durum vardı düzeldi.

Alıntıyı görüntüle
Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi
Ortopediden ziyade Fizik Tedaviye gidebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
sırttan takılan aletler vardı belki onları deniyebilirisin ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum dik oturmaya ve başını geride tutmaya çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,408
Üyeler
187,329
Son üye
Uzay_efe
Geri