Neler Yeni

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
images (10).jpeg

Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Zannetmiyorum fazla bir şey yapmazlar lakin bu kendinizin de düzeltebileceği bir durum.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
bi liste veriyorlar pozisyonların bulunduğu onları tekrarlamanı istiyorlar bende de benzer bir durum vardı düzeldi.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Alıntıyı görüntüle
Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi
Ortopediden ziyade Fizik Tedaviye gidebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mithat Özdemir
Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsun Allah şifa versin derler

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
Alıntıyı görüntüle
sırttan takılan aletler vardı belki onları deniyebilirisin ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum dik oturmaya ve başını geride tutmaya çalış

Top Bottom