Neler Yeni

🔥🔥🔥BASARDIM SONUNDA 🔥🔥🔥 SNI(TLS/SSH) Tunelleme nasil yapabilirim cildirmak uzereyim

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
arkadaslar 3 gun 12 saat ugrasiyorum bir beceremedim lutfen yardim edin artik cildirmak uzereyim simdi vodafone paketimde sinirsiz whatsapp var ben bu paketi telefonda tunelleyerek heryerde sinirsiz yaptim oldu ancak usb ile bilgisayara bagliyorum bilgisayarda sadece wp giriyor telefonda oldugu gibi her yere girmiyor her seyi denedim basaramadim

denediklerim
tls degistirme
vpn
pdanet
proxy
GitHub
diger injectorleri

en basarili oldugum yukaridaki github linkindeki taktigi denedim ancak en sonunda ana bilgisayar erisimi reddetti hatasi aliyorum sanirim samsung m52 telefonum reddediyor sunucuya baglanma istegini ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok ama yapmayi cok istiyorum cunku bilgisayar programciligi ogrencisiyim hem kendime bir seyler katarim hemde kyk da internet sikintim olmaz yarin gidip ogretmenime de soracagim acayip hirs yaptim

merak edenler icin telefondan boyle yaptim

Son düzenleme:

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar 3 gun 12 saat ugrasiyorum bir beceremedim lutfen yardim edin artik cildirmak uzereyim simdi vodafone paketimde sinirsiz whatsapp var ben bu paketi telefonda tunelleyerek heryerde sinirsiz yaptim oldu ancak usb ile bilgisayara bagliyorum bilgisayarda sadece wp giriyor telefonda oldugu gibi her yere girmiyor her seyi denedim basaramadim

denediklerim
tls degistirme
vpn
pdanet
proxy
GitHub
diger injectorleri

en basarili oldugum yukaridaki github linkindeki taktigi denedim ancak en sonunda ana bilgisayar erisimi reddetti hatasi aliyorum sanirim samsung m52 telefonum reddediyor sunucuya baglanma istegini ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok ama yapmayi cok istiyorum cunku bilgisayar programciligi ogrencisiyim hem kendime bir seyler katarim hemde kyk da internet sikintim olmaz yarin gidip ogretmenime de soracagim acayip hirs yaptim

merak edenler icin telefondan boyle yaptim
arkadaslar sonunda basardim inanamiyorum sinirsiz internetim var her yerade gecerli ve valorantta 40 ms veriyor kyk da bu elmas gibi bir nimmet eger yapabilirsem rehberini yaparim ancak bir seyi halledince diger sey sorun cikartiyor sorunlari coze coze coooook uzun islemler yapmak gerekiyor o yuzden rehber gecikebilir

Zzabuza

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Xndjdkdkkddk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle hayatın mk

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
Xndjdkdkkddk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle hayatın mk
kanka cildirdim ya 12 saatdir ugrasiyorum ingilizcem de yok zaaten ama en sonunda yaptim basardim cok mutluyum kyk da internet asssiri kotu bu ilac gibi geldi bana bildigin superbox internet gibi oldu mukemmel oldu yanlislikla kotadan yedirdim ayari acip kafama vurm ama suan yemiyor ayarlari actim galiba bir acik buldum bence bu acik uzerinden veri sizintisi vb de olabilir bolumum sagolsun cok yardimci oldu(bilgisayar programciligi 1. sinif) biraz daha bilgi birikimim olsun o zaman veri sizintisina da bakicam eminim vardir

ms 90 olduguna bakmayin valorantta 40ms ile oynatiyor
Ekran görüntüsü 2025-03-17 041134.png

Son düzenleme:

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
Ekran görüntüsü 2025-03-17 050430.png