ec1na3
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 247
- İsim
- anonim
arkadaslar 3 gun 12 saat ugrasiyorum bir beceremedim lutfen yardim edin artik cildirmak uzereyim simdi vodafone paketimde sinirsiz whatsapp var ben bu paketi telefonda tunelleyerek heryerde sinirsiz yaptim oldu ancak usb ile bilgisayara bagliyorum bilgisayarda sadece wp giriyor telefonda oldugu gibi her yere girmiyor her seyi denedim basaramadim
denediklerim
tls degistirme
vpn
pdanet
proxy
GitHub
github.com
diger injectorleri
en basarili oldugum yukaridaki github linkindeki taktigi denedim ancak en sonunda ana bilgisayar erisimi reddetti hatasi aliyorum sanirim samsung m52 telefonum reddediyor sunucuya baglanma istegini ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok ama yapmayi cok istiyorum cunku bilgisayar programciligi ogrencisiyim hem kendime bir seyler katarim hemde kyk da internet sikintim olmaz yarin gidip ogretmenime de soracagim acayip hirs yaptim
merak edenler icin telefondan boyle yaptim
forum.donanimarsivi.com
denediklerim
tls degistirme
vpn
pdanet
proxy
GitHub
GitHub - kirula0626/SNI_Injector: SNI Injector TCP over SSL Tunnel - python alternative HTTP Injector for Windows/Linux
SNI Injector TCP over SSL Tunnel - python alternative HTTP Injector for Windows/Linux - kirula0626/SNI_Injector
en basarili oldugum yukaridaki github linkindeki taktigi denedim ancak en sonunda ana bilgisayar erisimi reddetti hatasi aliyorum sanirim samsung m52 telefonum reddediyor sunucuya baglanma istegini ne yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok ama yapmayi cok istiyorum cunku bilgisayar programciligi ogrencisiyim hem kendime bir seyler katarim hemde kyk da internet sikintim olmaz yarin gidip ogretmenime de soracagim acayip hirs yaptim
merak edenler icin telefondan boyle yaptim
🔥TÜM HATLARDA GEÇERLİ SINIRSIZ İNTERNET YAPMA YÖNTEMİ🔥
•Arkadaşlar baştan söylüyorum söylediğim yöntem zaten uzun zamandır var. Ancak sağdan soldan toplanan 'SSH' lerle geçindikleri için bu konunun herkesin kendi sınırsız internetini yapabilmesi adına bir eğitim konusu olmasını diliyorum. Tarife geçiş/Hat Değişimi gibi fırsatlar varsa bunuda fırsat...

Son düzenleme: