❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

:D müzik türüne ve kullanım amacına göre değişir anc nasıl ? ufak bı sizde bilgi verseniz iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes bilgilensin

Yada bu fiyatta daha iyisi var mı vs.
Anc yi toplu taşımada deneyeceğim önümüzdeki günlerde ama güzeldi evde. Yani nasıl tarif edebilirim bilemiyorum tam ama özellikle mid frekanslar çok sıkışmıştı, eq ile geçecek bir şey değil bu ama dediğim gibi 700 tl ye bulunmaz hint kumaşı kulaklık. Çoğu kullanıcının da umursayacağı bir durum değil bu o yüzden yapıştırın geçin 700 e daha iyisni bulacaklarını sanmıyorum. Ses mühendisliği yaptığımdan sürekli iyi modellere maruz kaldığımdan çoğu şey kötü geliyor, dediğim gibi midler genel olarak sıkışıktı ama baslar daha dengeli. Cmf'in midleri daha ferah ve açık dolaysıyla vokallerdeki detayları ve efektleri daha iyi duyabildim sağ sol yan yana deneyince. Ama biri 2.5k lık kulaklık öbürü 700 bunu da unutmamak gerek ve cmf bas konusunda korkunç boğuk 700 liralık kulaklıktan kötü. Tizler biraz kısıktı ama midler kadar sıkışık gelmedi daha detaylı incelerim önümüzdeki günlerde

Ancsi ha
hocam iptal edip qcy filan mı almam lazım ne diyorsunuz?
Hocam cepte biraz sarkip durur

Anc yi toplu taşımada deneyeceğim önümüzdeki günlerde ama güzeldi evde. Yani nasıl tarif edebilirim bilemiyorum tam ama özellikle mid frekanslar çok sıkışmıştı, eq ile geçecek bir şey değil bu ama dediğim gibi 700 tl ye bulunmaz hint kumaşı kulaklık. Çoğu kullanıcının da umursayacağı bir durum değil bu o yüzden yapıştırın geçin 700 e daha iyisni bulacaklarını sanmıyorum. Ses mühendisliği yaptığımdan sürekli iyi modellere maruz kaldığımdan çoğu şey kötü geliyor, dediğim gibi midler genel olarak sıkışıktı ama baslar daha dengeli. Cmf'in midleri daha ferah ve açık dolaysıyla vokallerdeki detayları ve efektleri daha iyi duyabildim sağ sol yan yana deneyince. Ama biri 2.5k lık kulaklık öbürü 700 bunu da unutmamak gerek ve cmf bas konusunda korkunç boğuk 700 liralık kulaklıktan kötü. Tizler biraz kısıktı ama midler kadar sıkışık gelmedi daha detaylı incelerim önümüzdeki günlerde
Anc bana cmf den iyi geliyor benim zaten cmf bin anc bozuk gibi arada iyi arada kötü

Beğendik ama ses departmanında sınıfta kaldı bence :) ben cmf den devam, cmf in düzgün frekans eq ayarı olsa daha da tokatlardı ama şimdilik kısık baslarla gene daha açık sesler. Ama bataryası şekli falan daha ilginç benim gibi işi müzik ve ses olmayan adam düşünmeden yapışsın
kendiniz ekolayzır yapabilirsiniz hocam

Ben boyut olarak kesinlikle beğenmedim seste o kadar iyi değil ben iptal ederdim büyük olasılıkla kullanmam
Yani bilemedim ben de iptal edebilirim kız arkadaşıma denettiririm o da beğenmezse iade ederim

kendiniz ekolayzır yapabilirsiniz hocam
Yok yaptım zaten uygulamasından dengeli bir seviyeye getirdim gene çok detay duyamadım yan yana dinlediğimde, anc ve bataryası iyi hele 700 için bence başarılı

Ancsi ha

Hocam cepte biraz sarkip durur

Anc bana cmf den iyi geliyor benim zaten cmf bin anc bozuk gibi arada iyi arada kötü
hocam qcy t31 önerdi biri ikisi nerdeyse aynı fiyat 800 tl falan tarafsız şekilde yorumlar mısınız anlamam çok kablosuz kulaklıktan

Büyük olduğunu belirttim zaten

Cihaz neredeyse kullandığım cihazın 3-4 katı 2 katı bile değil bu cepte taşınacak bir şey değil
1743785443059.png

Yok yaptım zaten uygulamasından dengeli bir seviyeye getirdim gene çok detay duyamadım yan yana dinlediğimde, anc ve bataryası iyi hele 700 için bence başarılı
cmf için demiştim hocam. 700 TL'ye bende özelliklerini başarılı buldum fakat arkadaşın abarttığı kadar ses kalitesi yok. Liberty 4 ve Cmf Buds Pro 2 ile hiç karşılaştırılamaz.

cmf için demiştim hocam. 700 TL'ye bende özelliklerini başarılı buldum fakat arkadaşın abarttığı kadar ses kalitesi yok. Liberty 4 ve Cmf Buds Pro 2 ile hiç karşılaştırılamaz.
Bass olarak cmf ile bir farkı yok

Cihaz neredeyse kullandığım cihazın 3-4 katı 2 katı bile değil bu cepte taşınacak bir şey değil
Alıntıyı görüntüle
Hocam gramlarda yazıyor zaren

Neredeyse hacmi 3 katı

Baseus bowie MA10 = 4x8x4,5cm = 144
Jabra Elite 3 = 2,5x6x3,5 = 52,5

Hocam valla inceleme yerine gömmeye gelmişsiniz @Kartallar mesela anc si iyi onu hiç bahsetmiyorsunuz sadece gomulucek yanlarını yazmışsınız böyle inceleme olmazki ben yazarken eksigide yazdım iyisinide

Geri