❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

Ben öyle çok fazla müzik dinlemeyen nadiren kulaklık kullanan biriyim. Yürüyüşlerde yada gece çalıştığım için film falan izlerken kullanırım. Buds 2 vardı valide hanım çöktü üzerine onun yerine kullanacağım. Geldiğinde bende Buds 2 ile kıyaslayabilirim. Fakat 3k lık kulaklıklarla karşılaştıran arkadaşlar var biraz gerçekçi olun lütfen. Kutu büyüklüğünü herkes bilerek alıyor zaten. Benim için iyi bir şey mesela seyahate çıktığımda falan sürekli kutuyu şarj etmeyeceğim.
Geldi mi acaba?Yorumunuz nedir?

qcy t17 suya düştüğü için geçen ay almıştım. Öyle abartılacak bir yönü yok bas ve tiz zayıf tatmin edici değil kulakta hafif bir yağlanma ve terleme olunca kayıp düşüyor. Beğenmedim yani alan arkadaşlar nasıl bu kadar övüyor anlamadım.
uygulamasını yükleyip EQ ayarı yaptınız mı? Abartılacak bi ses kalitesi yok zaten ama 700 liraya değer bi performansı var. Kayıp düşüyorsa daha büyük uçlardan birini deneyin çözüm olur 3 set yedek uç var pakette

uygulamasını yükleyip EQ ayarı yaptınız mı? Abartılacak bi ses kalitesi yok zaten ama 700 liraya değer bi performansı var. Kayıp düşüyorsa daha büyük uçlardan birini deneyin çözüm olur 3 set yedek uç var pakette
evet yazılımsal ayarlarıyla oynadım fakat %10 falan etki ediyor. Ses için almadım zaten fakat kulaklığın mühendislik sorunu var. Arka sürücü kısmı ağır bastığı için kulaktan düşüyor. Ya da benim kulağımın yapısına uymadı bilemiyorum. 1 aylık kullanım sonucu piyasada satılan 500-1000 tl arası bandı kulaklıklardan bir farkını göremedim. Aksine kulakta durmama problemi var.

Ürünü dün teslim aldım. ANC muhabbeti baya güzelmiş uygulamadan indoor seçeneği en iyi sonucu veriyor gibi. Bass seven biriyim ama tizler de bi o kadar önemli. EQ olarak deep bassı seçtim ses kalitesi fiyata göre güzel. Custom EQ ayarlayınca basslar sönüyor maalesef uygulamada bir şey var yoksa bassları olduğu gibi bırakıp tizlere de ayar çekilebilirdi. Kutu büyüklüğü cepte taşımaya uygun değil çantaya at git çok da problem değil benim için. Alanlara hayırlı olsun.

Android kullanıyorsanız uygulamanın internet erişimini kapatmanızı tavsiye ederim. Konum izni falan istiyor gereksiz. Uygulamadan kulaklığı tanıttıktan sonra internet erişimini kapatabilirsiniz her açtığında uyarı veriyor ama sıkıntısız çalışıyor.
Hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yazılımsal ayarlarıyla oynadım fakat %10 falan etki ediyor. Ses için almadım zaten fakat kulaklığın mühendislik sorunu var. Arka sürücü kısmı ağır bastığı için kulaktan düşüyor. Ya da benim kulağımın yapısına uymadı bilemiyorum. 1 aylık kullanım sonucu piyasada satılan 500-1000 tl arası bandı kulaklıklardan bir farkını göremedim. Aksine kulakta durmama problemi var.
En az2k eder normalde

Bir kulaklığın Bluetooth özelliğinde bunlar yoksa asla düzgün ses kalitesi alamasınız

aptX HD
LDAC
LHDC 5.0

AAC SBC destekli kulaklıklar radyo kalitesinde ses verir Flac ve Wav kanaklarda ses kesinlikle temiz çıkmıyor

Ses kalitesi
Jabra Elite 3 (aptX HD) 10 üzerinden 7 -------> 1000 tl lik kulaklık (zamanında 8xx tl ye almıştım)
Soundpeats T3 Pro AAC SBC 10 üzerinden 5 -------> 400 tl lik kulaklık
Baseus bowie MA10 TWS AAC SBC 10 üzerinden 5 -------> 300 tl lik kulaklık (Tuğla)

1744135835154.png

1744136743953.png

Son düzenleme:
bu tazr durmuyor kulakta en iyisi airpods tarzı oldu bende. Anacak jbl wawe modeli girmiş indirime almak istiyorum nasıl olur bu yeni hesap açınca indirim mi oluyor ?

Merhaba arkadaşlar benim kulaklık geleli 2 gün oldu ve iyice deneyip o şekilde yorum yapmak istedim. Daha önce dediğim gibi bu işte profesyonel değilim. Buds2 kulaklığımın yerine aldım bunu.

Deneyimlerimi şu şekilde açıklayayım; 719tl aldığımı düşünürsem buna değdiğini düşünüyorum yolda müzik dinlemek benim için gayet rahattı. Büyük (Kepçe) bir kulak yapım var buna rağmen kulağımda duruyor ve düşmüyor. tabi en büyük uç değil 1 küçüğünü taktığımı belirtmek isterim. ayrıca ay şeklinde bir çıkıntı var o kulak boğumuna denk geldiği için düşmesini engelliyor. Anc si benim için iyiydi outdoor olarak kullanıyorum (Elektrikli scooter üzerinde taktığım için dışarısı ile ilişkim tamamen kesilsin istemedim :)

Açıkçası ses kalitesinden çok fazla anlamam dediğim gibi pro su değilim bu işin fakat ses kalitesi beni tatmin etti genel olarak klasik rock bölümünde kullanıyorum ve dinlediğim parçalar benim için tatmin ediciydi. Yani 719 tl ye aldığım bir kulaklık öyle ultra bir beklenti içerisinde değildim ve şunu tekrar söyleyeyim 2-3k lık kulaklıklarla karşılaştırmak zaten saçma olur.

Şarj kutusu evet büyük fakat genelde yanımda çanta taşırım bu yüzden benim için bu artı bir özellik oldu diyebilirim.
Söyleyebileceklerim bu kadar, ileride bir sorun olursa tekrar gelip bu konuya yazarım.

Uygulamadan alınca 100₺ indirim varmış + 78₺ Amazon tanımladı
Tami kart ile aldım 50₺ cashback veriyor. 588 liraya geldi.
Teşekkürler paylaşım için. İnşallah beğenirim.

Kulaklık geldi yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Bağlantı kopması oluyor anlık olarak cızırtı sesi geliyor bazen. Çok seri oluyor bu durum yaklaşık yarım saatte bir tekrarlıyor. Uygulamasını kurdum eq ve düşük gecikme ayarlarını aktif ettim. Düzelme olmaz ise iade ederim.

Kulaklık geldi yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Bağlantı kopması oluyor anlık olarak cızırtı sesi geliyor bazen. Çok seri oluyor bu durum yaklaşık yarım saatte bir tekrarlıyor. Uygulamasını kurdum eq ve düşük gecikme ayarlarını aktif ettim. Düzelme olmaz ise iade ederim.
Hangi cihaz ile kullanıyorsun?

kutu çok büyük ve ses boğuk geldi ama iyi bi eq ayarı ile düzelebilecek gibi. tavsiyesi olan var mıdır

Son düzenleme:
Geri