❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

@alinmiyoabi Mikrofonu nasıl?

Ufak bi düzeltme yapayım hocam. Ucu plastik değil silikon. Silikon ve cam aynı hammaddeden üretilir. Hem doğal hem kimyasal hammaddeler içerir. Plastik ise tamamen kimyasaldır.

Kulaklık çok basit bir teknoloji. Ses kalitesi farkı olması için dağlar kadar fiyat farkı olması lazım. ANC'si nasıl?
ANC iyi. Ses kalitesini yazmamın sebebi 3000-4000 tl'lik kulaklıklarla kıyaslamış buraya yazanlar. bu durum bende yüksek beklenti oluşturmuştu o yüzden bu karşılaştırmayı yazdım.

Ben öyle çok fazla müzik dinlemeyen nadiren kulaklık kullanan biriyim. Yürüyüşlerde yada gece çalıştığım için film falan izlerken kullanırım. Buds 2 vardı valide hanım çöktü üzerine onun yerine kullanacağım. Geldiğinde bende Buds 2 ile kıyaslayabilirim. Fakat 3k lık kulaklıklarla karşılaştıran arkadaşlar var biraz gerçekçi olun lütfen. Kutu büyüklüğünü herkes bilerek alıyor zaten. Benim için iyi bir şey mesela seyahate çıktığımda falan sürekli kutuyu şarj etmeyeceğim.

Ben ürünü aldım da hâlâ kargoya vermediler 2 gündür ya nedense, sizde de aynı mı?

Ürünü dün teslim aldım. ANC muhabbeti baya güzelmiş uygulamadan indoor seçeneği en iyi sonucu veriyor gibi. Bass seven biriyim ama tizler de bi o kadar önemli. EQ olarak deep bassı seçtim ses kalitesi fiyata göre güzel. Custom EQ ayarlayınca basslar sönüyor maalesef uygulamada bir şey var yoksa bassları olduğu gibi bırakıp tizlere de ayar çekilebilirdi. Kutu büyüklüğü cepte taşımaya uygun değil çantaya at git çok da problem değil benim için. Alanlara hayırlı olsun.

Android kullanıyorsanız uygulamanın internet erişimini kapatmanızı tavsiye ederim. Konum izni falan istiyor gereksiz. Uygulamadan kulaklığı tanıttıktan sonra internet erişimini kapatabilirsiniz her açtığında uyarı veriyor ama sıkıntısız çalışıyor.

Baseus markasını bose mu sandınız naptınız

Normal kullanıcı baseous ile bose arasında ki ses farkını ayırt edeceğini pek sanmıyorum.
Baseus denilen markaç çin işi bir marka değil belli bir kalide ürün üretiyor.

Aynı şekilde anker r100 kullanıyorum gel gör ki bass konusunda samsung Galaxy Buds+ içinden geçiyor.

qcy t17 suya düştüğü için geçen ay almıştım. Öyle abartılacak bir yönü yok bas ve tiz zayıf tatmin edici değil kulakta hafif bir yağlanma ve terleme olunca kayıp düşüyor. Beğenmedim yani alan arkadaşlar nasıl bu kadar övüyor anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,517
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri